MENÜ
İzmir 33°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 Türkiye üretim ekonomisine dönmeli”
Güncel
28 Mayıs 2015 Perşembe 09:34

Türkiye üretim ekonomisine dönmeli”

Vatan Partisi 2. Bölge 2. Sıra Milletvekili adayı Şule Perinçek, seçim çalışmaları kapsamında gazetemize de bir ziyaret gerçekleştirdi. İmtiyaz Sahibi Ersay Özalp, Genel Koordinatör Abdurrahman Tekin ve Haber Müdürü Derya Bosut ile sohb

Seçim çalışmaları kapsamında Menemen'e gelen Şule Perinçek, Menemen'deki temasları esnasında gazetemize de bir ziyaret gerçekleştirdi.

 

Üretim ekonomisine geçmeliyiz”

Vatan Partisi il ve ilçe yöneticilerinin katıldığı ziyarette Menemen merkez ve köylerini gezerek sorunları dinlediklerini ve çözüm önerileri sunduklarını ifade eden Perinçek, Türkiye ekonomisi şu anda tıkınma aşamasına geldi. Borç ve sıcak para ile döndürmek imkansız hale geldi. Türkiye artık üretim ekonomisine yönelmeli. Mal üretmeliyiz ki piyasadaki malların fiyatları ucuzlasın. Böylece benim paramın değeri artısın” diye ifade etti.

 

Dönüşüme İzmir'den başlayacağız”

Üreticiyi, esnafı, tüccarı, sanayiciyi ve çiftçiyi destekleyerek çarkların yeniden dönmeye başlaması gerektiğini ifade eden Perinçek, Türkiye'nin başı dik olarak yaşayabilmesinin en önemli şartı budur. İzmir'i baz alırsak, tarım var, sanayi var, hayvancılık var, turizm var, hepsinden önemlisi bağımsızlık ve laiklik var. Bağımsızlık örgütlü bir toplum İzmir. Bu anlamda İzmir'den bu dönüşüme başlayacağız. Şimdi büyük toprak sahipleri bile tarım yapmıyor. Ektiği zaman zarar ettiğini söylüyor. Bizi Yunanistan'dan tütün ithal edecek duruma getirdiler. Bu hakikaten ayıp” dedi.

 

62 Milletvekili çıkartırız”

Uygulanan yüzde 10 seçim barajı hakkındaki görüşlerini de açıklayan Perinçek, Gönüllerdeki oyların gönüllerdeki gibi kullanılması engelleyen bir uygulamadır. Yüzde 14-19 arası bir oy potansiyelimiz var. Yani barajı aşarsa oyun boşa gitmeyecekse veririm diye insanların oranı. Gerçekte ise yüzde 5 ile yüzde 11 arası bir oy oranımız var. Çok rahat bir şekilde barajı geçebileceğimizi düşünüyorum. Türkiye çapında 5 milyon oy gerekiyor bu barajı geçebilmek için. Bu barajı geçtiğimiz anda 62 Milletvekili sahibi olacağız. Meclisin dengesini değiştireceğimize inanıyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi