MENÜ
İzmir 25°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Uluslararası buluşmanın gülen yüzü MEBET
Kültür-Sanat
18 Ağustos 2014 Pazartesi 09:27

Uluslararası buluşmanın gülen yüzü MEBET

Bu yıl 15. sanat yılını kutlayan Menemen’imizin gülen yüzü MEBET, Uluslararası Tiyatrolar Buluşması için gittiği İnkumu’ndan alkışlarla ve bir dolu güzel anıyla döndü. MEBET; ülke içinden sayılı ekinin katıldığı ve başka ülkelerden temsilcilerin de katıldığı uluslararası buluşmada Ege bölgesini ve Menemen’i başarıyla temsil etti ve kampa kattığı ile neşe ile buluşmanın gülen yüzü oldu.

Bugüne kadar yaptığı turneler ve katıldığı oyunlar ile ilçemizin sanat temsilcisi olan ve bu yıl 15. sanat yılını kutlayan MEBET; buluşmada Metin Güler’in yazıp yönettiği “Uyanış” adlı sokak oyununu sergiledi. Usta tiyatrocuların da katıldığı oyunların, atölyelerin, söyleyişlerin olduğu Bartın’ın İnkumu ilçesinde gerçekleşen buluşma 4-8 Ağustos 2014 tarihlerinde gerçekleşti ve büyük bir coşkuyla sona erdi.

MEBET Sanat Yönetmeni Metin Güler buluşma ile ilgili şunları söyledi. “ MEBET artık tartışma götürmez bir yerde. Bu kentin dışarıya açılan bir kapısı olduk yıllardır ve olmaya da devam edeceğiz. Çünkü insanın olduğu her yerde sanat zorunludur ve önemlidir. Bu başarıda ve bu yürekli noktada olabilmemizin en büyük yaratıcısı Belediye Başkanım Tahir Şahin, belediye ailem, yürekli oyuncularım, seyircilerimiz ve velilerimizdir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Haber Merkezi

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi