MENÜ
İzmir 21°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yeni ve Genç Ekibini Tanıttı
Güncel
15 Aralık 2017 Cuma 08:15

Yeni ve Genç Ekibini Tanıttı

Ekibini kamuoyuna tanıtmak amacıyla gazetemizi ziyaret eden Mesut Damar, ??Bu dönem yeni yüzleri bir araya getirmeye çalıştık? ifadesini kullandı.

Ekibini kamuoyuna tanıtmak amacıyla gazetemizi ziyaret eden Mesut Damar, ??Bu dönem yeni yüzleri bir araya getirmeye çalıştık? ifadesini kullandı.

Öncelikle kongrenin hayırlı olmasını dileyen Başkan Adayı Damar, ?Bu dönem yeni yüzleri bir araya getirmeye çalıştık. Eski kadrodan bir ben  bir de Cavit arkadaşım kaldı. Yeni yüzlerle yola devam kararı yeni ve ani bir karar da değildir. Son bir senede zaman içinde bu durum şekillendi. İlk önce bayan üyelerin artışı dikkatimizi çekti. Doğru olanı yapmak için mücadele verdik. 3 bayan arkadaşımızı yönetim ve denetim kuruluna aldık. Diğer arkadaşlarımızı yeniledik. Yani anlayacağınız iki kişinin haricinde yeni bir yönetim ve denetim ortaya çıkardık. Memleketimizin özünden, kökünden çıkmış insanlarımız. Olması gereken budur. İnşallah seçimden sonraki aktiviteler ve çalışmalarda gençlerimiz ve bayanlarımız çok daha aktif çalışacak ki, bu memlekette yapılacak olan çok şeyler var. Bu yapılacak olan şeylere bir nebze de olsa bizim katkımız olması gerektiğini düşünüyorum. İler ki günlerde üyelerimizden gelen istek ve taleplere yön vereceğiz ve yön verirken de yeni nesle görevi teslim edeceğiz. Yeni neslin bizden aldığı bayrağı çok daha farklı taşıyacağına inanıyorum? diye ifade etti.

Yenilenen ekipten bayanlara da mikrofon uzattığımızda Ferda Çankaya kendini şöyle tanıttı ?2008 yılından bu tarafa kuru kahveci olarak faaliyet göstermekteyiz. Başkanım böyle bir teklifte bulundu. Bizim de hoşumuza gitti bayanlara yer vermesi. Gurur verici bir şey.?

Selda Uslu da, ?2004´ten bu yana Mavi Ay internet Kafeyi işletiyorum. Başkanımız böyle bir teklifte bulundu. Kabul etmemek mümkün değil. Teşekkür ediyorum kendisine.? dedi.

2007´den beri esnaflık yaptığını söyleyen  Ayşe Şahin Kandemir ise, ?Başkanımıza teşekkür ediyoruz? dedi.

Ayrıca ekip de Cavit Özgüner, Mehmet Büdün, Ercan Delibaş, Nevzat Şodi, Nehri Ünver, Bahri Katipoğlu, İlhan Demir ve Özer Kurtoğlu´nun da yer aldığı belirtildi.

Haber: Erhan ÖZALP

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Menemen'in Sesi