MENÜ
İzmir 24°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yeşil Konseptli Defile Gerçekleşti
Güncel
2 Aralık 2021 Perşembe 12:16

Yeşil Konseptli Defile Gerçekleşti

Menemen Kubilay İlköğretim Okulu öğretmenleri ve anasınıfı öğrencileri geri dönüşüm yapılabilen atık materyallerden ürettikleri giysiler ile kostüm defilesi düzenledi.

Kubilay İlköğretim Okulu Müdürü Dursun Özer, müdür yardımcısı Mehmet Susuz ve Anasınıfı öğretmeni Hatıra Kırcaalili’nin başlatmış olduğu projede öğrencilere israfın ve doğanın önemi anlatıldı.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Kubilay İlköğretim Okulu Anasınıfı öğretmeni Hatıra Kırcaalili “Yeşil atık projemiz ile doğayı koruyoruz. İsrafın önüne geçiyor, geleceğe nefes oluyoruz. Pazar yerinden toplanan meyve sebze atıklarını da toplayıp kompost üretimiyle toprağa geri döndürüyoruz. Sıfır atık projesi kapsamında sokaklarda çoğu zaman yerlerde gördüğümüz paket, ambalaj vs gibi ürünlerden giysi tasarımları yaptık. Akabinde bir de minik öğrencilerimizle bir defile düzenledik. Minik kalpleri ile kocaman gururu bizlere yaşatıp örnek davranışlar sergiledikleri için Kubilay İlköğretim Okulu ana sınıfı C şubesi minik öğrencilerimizle gurur duyuyorum” şeklinde ifade etti.

Haber Erhan ÖZALP

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi