MENÜ
İzmir 26°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Aliağa´da tekne faciası: 2 ölü
Yaşam
15 Temmuz 2016 Cuma 08:00

Aliağa´da tekne faciası: 2 ölü

Aliağa´da tekne alabora oldu, iki kişi hayatını kaybetti. Olay, Karadut mevkiinde 10 Temmuz Pazar gecesi meydana geldi.

Aliağa´da tekne faciası: 2 ölü

Aliağa´da tekne alabora oldu, iki kişi hayatını kaybetti. Olay, Karadut mevkiinde 10 Temmuz Pazar gecesi meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, emekli Astsubay Ramazan Özkarakaş (48) ile Sada Hastanesi personeli Ferhat Tahmaz (40), Güzelhisar Çayı´ndan balık tutmak için denize açıldı. 2,5 metrelik polyester tekne ile açıldıktan 15-20 dakika sonra şiddetli rüzgardan alabora oldu. Vatandaşların ihbarı üzerine arama çalışması başlatan Sahil Güvenlik ekipleri, sabah saatlerinde önce Ramazan Özkarakaş´ın cesedine ulaştı. Ferhat Tahmaz´ın cansız bedeni ise, birkaç saat sonra Tüpraş Limanı karşısında bulunan dolum vanalarının olduğu bölgede bulundu. Cenazeler, Aliağa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Uzun yıllar Menemen Devlet Hastanesi´nde, daha sonra Sada Hastanesi´nde görev yapmakta olan, kişiliğiyle tüm çalışanlarca sevilen Ferhat Tahmaz (40), ailesi ve sağlık çalışanlarının gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Arkadaşlarından alınan bilgiye göre biri 10 diğeri 1,5 yaşında iki çocuk babası olan Tahmaz; çevresinde yardımseverliği, dürüstlüğü ile tanınıyordu.

Tahmaz için 11 Temmuz pazartesi günü ikindi namazına müteakiben Esatpaşa Mahallesi Bahçelievler Camiinde cenaze namazı kılındı. Sada Hastanesi´nden doktor, yönetici ve mesai arkadaşları Tahmaz ailesini bu acı gününde yalnız bırakmadı.

Haber: S. Derya BOSUT

 

VesikalıkFerhat Tahmaz (1976-2016)

 

 

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi