MENÜ
İzmir 16°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP MENEMEN'DE İNSAN HAKLARI ZİRVESİ
Siyaset
28 Mart 2022 Pazartesi 11:04

CHP MENEMEN'DE İNSAN HAKLARI ZİRVESİ

CHP İzmir İl Başkanlığı öncülüğünde başlatılan “İnsan Haklarına Dayalı Örgütlenme Çalışması” kapsamında; CHP İzmir İl başkanlığı ve CHP Menemen İlçe Başkanlığı İnsan Hakları Komisyonlarının ortak çalışması sonucu, Menemen’deki sivil toplum kuruluşlarının başkanları ile “CHP Dinliyor, CHP Çözüyor” başlıklı tarama toplantısı CHP Menemen İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirildi.

CHP İzmir İl Başkanlığı tarafından kurulmuş olan İnsan Hakları Komisyonu’ndan Av. Arda Mutlu,  Av. Ali Deman Güler ve CHP Menemen İlçe Başkanlığı tarafından kurulan İnsan Hakları Komisyonu’ndan İlçe Başkan Yard. Nilüfer Ayyıldız, İlçe Başkan Yard. Mustafa Odabaş, İlçe Başkan Yard. Çetin Akdemir, Av. Aykut Güney ve İnsan Hakları Saha Ekibinin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya 39 STK başkanı katıldı.

"CHP dinliyor, CHP çözüyor” başlıklı tarama toplantısı sonucu başkanlardan alınan görüş ve önerilerin, CHP için bir yol haritası olacağı ve Menemen’de çözülmesi hedeflenen sorunların tespitinde, analizinde büyük katkısı olacağı, toplantı sonucu çalışmada raporlama sürecine geçildiği belirtildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi