MENÜ
İzmir 25°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
En Güzel Gökyüzünün Altında Söylediler
Yaşam
15 Ağustos 2015 Cumartesi 08:00

En Güzel Gökyüzünün Altında Söylediler

İzmir´in Foça İlçesi´nin en güzel eğlence mekanlarından Foçazade Cafe Bar; 2014 yılının en iyi grubu seçilen Zakkum´u sevenleri ile buluşturdu.

Grup ?Gökyüzünde? adlı şarkısını söylerken Foçalılar  ?Tarih´in Babası? Heredot´un; ?Onlar kentlerini, bizim yeryüzünde bildiğimiz en güzel gökyüzü ve en güzel ikliminde kurdular? sözünü hatırlattılar ve en güzel göğün altında en güzel gökyüzü şarkısını dinlemenin keyfine vardılar. Saat 23.00´te başlayan konserin ilk bölümünde slow parçalara yer veren Zakkum konser boyunca eski ve son albümlerindeki hemen tüm şarkıları seslendirdiler. ?Ben Ne Yangınlar Gördüm? ?Her Gün Sonbahar?, ?Gökyüzünde? ?Anason? gibi çok sevilen şarkılarını Foçazade´yi dolduran yüzlerce hayranıyla birlikte söyleyen grup ikinci bölüme son günlerin hit´i ?Acıta Acıta?´yla başladı. ?Agora Meyhanesi?yle hareketli şarkılara geçen ve mekandaki coşkuyu gecenin ilerleyen saatlerine taşıyan Zakkum sahneden ayakta alkışlarla ayrıldı.

Antalya´da Piştik Foça´da Kendimize Geldik

Grubun solisti Yusuf Demirkol; alkışlara teşekkür ederken ilk kez geldikleri Foça´ya hayran kaldıklarını, konser için gittikleri Antalya´da piştikten sonra, Foça´nın temiz havası ve serin rüzgarının kendilerine çok iyi geldiğini söyledi.

Seyfi Gül

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi