MENÜ
İzmir 15°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
HAFİZE SARSINCI HANIM ANISINA…
Sağlık
17 Temmuz 2020 Cuma 11:10

HAFİZE SARSINCI HANIM ANISINA…

İlçemizin tanınmış ve sevilen simalarından Bağımsız Denetçi Mali Müşavir Levent Sarsıncı annesini en iyi şekilde ifade edebilecek ve adını en güzel şekilde yaşatmak için pandemi döneminden önce Genel Cerrahi Servisinde tam teşekküllü bir oda tefriş etti.

Konuya ilişkin Açıklamada Bulunan Menemen Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yalçın Yıldırım “ Allah gani gani rahmet eylesin. Rahmetli çok değerli biriydi. Levent Bey’de evlat olarak her zaman elinden gelenin en iyisini yapmak için çabaladı. Zaman zaman ne yapabileceğine dair birlikte fikir alışverişi de gerçekleştirdik. Neler yapabileceğine dair rehberlik ettik. Bunun sonucunda ortaya çıkan fikirler doğrultusunda hastanemize Hafize Hanım adına bir oda tefriş etme fikrinde hem fikir olduk. Levent Bey’de bu doğrultuda içinin dekorasyonu ve nizamında hastanenin kalite ve verimlilik kriterlerine uygun olarak tadilatını gerçekleştirdi. Oda şuanda çok iyi hizmet veriyor. Pandemi döneminde de o odadan çok yararlandık. Orada kalan hastalarımız nasiplendi. Yapmış olduğu yardımı Allah katında annesinin ruhuna hediye eylesin. Daha nice bu şekilde güzel yardımlar yapmayı nasip eylesin. Bizlerde yapmış olduğu bu yardımın karşılığı olan anılarında yer edinsin diye bir plaket takdim etmeyi istemiştik. Plaketimizi de hazırlamıştık. Fakat bu pandemi süreci ortaya çıktı. Daha bu pandemi nihayete ermese de artık normalleşme sürecinin içerisindeyiz. Bugün burada bu plaketi taktim etmekten çok memnun ve mutluyum.” dedi.

Plaket töreni sırasında duygulanan ve gözyaşlarına hakim olamayan Levent Sarsıncı duygularını şöyle dile getirdi; “Belki de annemi en iyi ifade ederek anlatacak ve ismini yaşatacak olan Menemen Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Servisinde annem adına oda tefrişini yaparak hatırasının yaşamasına imkan veren Başhekim Op. Dr. Yalçın Yıldırım ve değerli ekip arkadaşlarına çok teşekkür ederim. Bu odanın tefrişini yaptıktan sonra sosyal medyada paylaşımlarda bulundum. Paylaşımlarımın altına çok güzel, çok anlamlı ve duygusal geri dönüşler, yorumlar geldi. Arkadaşlarım da bizler niye böyle düşünemedik, çok anlamlı ve yararlı bir yardım olmuş şeklinde beyanları oldu. Bu konuda rahmetli annem adına Hastanede yaptırmış olduğum oda gibi, her arkadaşımın, eşimin, dostumun da bu şekilde anlamlı ve faydalı olabilecek bir yardımı düşünmelerini istiyorum.” dedi.

Haber : Erhan ÖZALP

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi