MENÜ
İzmir 25°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hastanede Çocuklara Tiyatro
Kültür-Sanat
23 Haziran 2015 Salı 09:50

Hastanede Çocuklara Tiyatro

Menemen Devlet Hastanesi çocuk servisinde yatan çocukların yanı sıra hastanede görevli doktor ve personelin çocuklarına, Karşıyaka Karşı Sanat Merkezi” tarafından Dört Köşe Palyaço Tiyatro Gösterisi sergilendi.

 Konu hakkında bilgisine başvurduğumuz Hastane Çocuk Gelişim Uzmanı Demet Gümüş Sevindik şunları ifade etti, Çocuklarımızın hastane ortamına daha rahat uyum sağlamaları, daha keyifli vakit geçirmeleri,  hastaneye, doktora, hemşireye karşı daha güzel duygular beslemeleri amacıyla bu etkinlik yapılıyor. Karşı Sanat Merkezi oyuncularının hastane için gönüllü olarak oynadığı bu oyunun hastanemizde sergilenmesine Karşıyaka Kent Konseyi Çocuk Meclisi eski kurucu başkanı Nuray Sönmez aracılık etti”

Tiyatro gösterisine; Başhekim Op. Dr. Nusret Ayaz, Başhekim Yrd. Op. Dr. Mehmet Kaplangı, hemşireler, doktorlar, veliler ve çok sayıda çocuk katıldı. Yaklaşık 1.5 saat süren tiyatro gösterisinde çocuklar doyasıya eğlendi. Zaman zaman çocuklar ellerinde balonlarla palyaçolara eşlik etti.

Nuray Sönmez ve Karşı Sanat Merkezi Tiyatrosuna katkılarından dolayı çiçek takdim edildi.

 

 

 

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Celalettin çoktelaş
 17 Aralık 2020 Perşembe 15:38
Açıklık getirerek köşe yazarı levent sarsıncı beyin Konusunu anlattığınız a ayrı ayrı eksiksiz sentezleyerek sunduğunuza gençlerimize sahip çıkma duş?ncesi ile çabalarînıza teşekk?r ederim. Esen kalın beyefendi.
 Emre YILMAZ
 10 Aralık 2020 Perşembe 14:08
Masada tek konuşmak kolay olmuyor mu Erhan bey? Eğer ki bir kişi ya da topluluğu hedef alacak şekilde tasarlarsanız konuşmanızı, o kişi ve hedef gösterilen kişilerden cevap gelmeyeceğini beklemek biraz abes kaçmıyor mu? Kaldı ki Mhp ilçe başkanı Bölük, Levent Bey'in yazısında kendisine ve Milliyetçi kesime karşı yazılan yanlış bir şeyler gördü ve cevap verdi. Ama Levent bey gönderiyi kaldırdı. Bu doğru bir davranış mıydı? Masada tek konuşmak istiyorsa, kafasının içindekiler kafasının içinde kalması daha iyi olacaktır. Zira bir kişiyi ya da gruba karşı bir cümle kurduğunuz ve o cümle ağzınızdan çıktığı an; bu etkiye tepki olması kaçınılmazdır. Kimsenin kimseyi tehdit edemeyeceği gibi, kimse kimseyi de zan altında bırakamaz. Değil mi? Levent beyin Duydukları karşısında hepimiz için endişelenmesi gğzel6nir şey ama bunu bir kesime bağlayarak anlatması da o derece yanlış bir şey olduğunu düşünebileceğinizi düşünüyorum. Kaldı ki, öyle bir konuşmanın ardından Mhp'ye kadar gelmesine de gerek yoktu. Başınızı çevirip Chp'ye bakması daha doğru olacaktır. Sonuçta şuan bahsettiği hikayede ki gibi kamu kurumlarına MHP'nin ya da ortağı bulunduğu partinin birilerini getirdiği ya da birilerini görevden aldığına dair bir kanıt yoktur. Ama CHP'de son bir kaç ayda ortaya çıkan hırsızlık, adam kayırma, tecavüz gibi bir çok olayın ortaya çıktığı ve adliyeye intikal ettiği de bilinmektedir. Algı oluşturmaya yönelik yazılan yazılarında pek ahlaklı olduğu da söylenemez, değil mi?
 Menemenin sesi
 10 Aralık 2020 Perşembe 13:41
Bakıyorum hukuki danışmanlık da kariyerinizin bir parçası. Siz de aynı zihniyete hizmet ediyorsunuz. Önce nezaket ve zerafetten bahsedeceksiniz sonra da işinize gelen yorumları paylaşacak gelmeyenleri sileceksiniz.üstüne de eşitlik ve adalet edebiyatı yapıp kendinizce haklı olacaksınız... Yok öyle yağma... Hayalperest yaşantılarınızı herhangi bir kişi veya kurumlara eleştiri niteliğinde kamu oyuna sunarsanız elbetteki muhatabınıda karşınızda bulacaksınız. Levent beye gelincede yazmış olduğu masal köşesindeki algıdan dolayı ilgili kurumdan elbetteki özür dileyecektir... Ayrıca siz de aynı kuruma yapmış olduğunuz iktidar yanlıları tehdit ve hakaret kelimelerinden dolayı özür dileyeceksiniz. Kuruma hedef tutulan eleştiri oklarını kamu nezdinde menemen halkı elbette mukayese edecek sizlerde nasibinizi alıcaksınız. Bizler sadece menemenin değil bütün TÜRK DÜNYASININ Derdiyle dertlenip sıkıntılarıyla bizzat yakından ilgileniyoruz... Size de gelince elbette bir çay içeceğiz... Bizdeki hoşgörüyü tevazuyu mütevazı ve samimiyeti bütün sıcaklığıyla yüreğinizde hissedeceksiniz... SAĞLIKLA kal menemenin sesi....
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi