MENÜ
İzmir 35°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Haydi Menemen, Konya'da bir zafer daha kazan
Spor
13 Mart 2015 Cuma 09:14

Haydi Menemen, Konya'da bir zafer daha kazan

Haydi Menemen, Konya'da bir zafer daha kazan

Geçtiğimiz sezon Konya’da oynanan 3. Lig Play Off karşılaşmaları sonrasında şampiyon olarak 2. Lig’e yükselen Menemen Belediyespor, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup 30. Hafta mücadelesinde Konya Anadolu Selçukspor’a konuk olacak.

Son 3 maçtan 7 puan çıkartarak yükselişe geçen Menemen Belediyespor, Lider Yeni Malatyaspor’u takibini sürdürmek için Konya’da puan avına çıkacak

Sezon başında Altay ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan ve çapraz bağlarından ameliyat olan Menderes Korkmaz 6 aylık aranın ardından tamamen sakatlığı atlatıp takımıla çalışmalara başladı. Teknik Direktör Erhan Özalp tarafından Menderes Korkmaz`a görev verilmesi halinde Konya Anadolu Selçuk karşısında forma giyebilecek. Öte yandan sakatlıkları düzelen Volkan ve İlhan’da görev verilmesi halinde sahadaki yerini alacak.

Sakatlıkları süren Mazlum, Ömer Karancı, Muhammed Bulut ve Gökhan Kara ise takımdaki yerini alamayacak. Ayrıca geçtiğimiz hafta TKİ Tavşanlı Linyitspor ile oynanan karşılaşmada sarı kart gören başarılı forvet Haluk Türkeri cezalı duruma düşerek takımını Konya’da yalnız bırakacak.

13 Mart Cuma (bugün) Konya Şehir Stadında oynanacak karşılaşmayı Sakarya Bölgesi Hakemlerinden Serkan Önsal, Murat Taşçıkar ve Suat Güz hakem üçlüsü yönetecek.

Menemen Altay’a ev sahipliği yapıyor

Öte yandan 2. Lig Kırmızı Grupta zor günler geçiren İzmir’in köklü temsilcilerinden Altay’ın, Gölbaşıspor ile oynayacağı kritik karşılaşma Menemen Şehir Stadında oynanacak. Bugün saat 13.30’da gerçekleşecek karşılaşmada Kapalı Tribün bilet fiyatı 10 lira, açık tribün bilet fiyatı ise 1 lira olarak açıklandı.

Haber: M. Hulusi YILMAZ

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi