MENÜ
İzmir 21°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İngilizceye ilk adımı attılar
Yaşam
3 Haziran 2015 Çarşamba 10:09

İngilizceye ilk adımı attılar

İlçemizde yürüttüğü faaliyetlerle adından sıkça söz ettiren Türk Kadınlar Birliği Derneği Menemen Şubesi bir ilke daha imza atarak, Gediz Üniversitesi ile imzaladığı protokolle, üyelerine İngilizce dil eğitimi verdi.

Türk Kadınlar Birliği Derneği Menemen Şubesi ve Gediz Üniversitesi işbirliğinde gerçekleştirilen 2014 – 2015 yılı İngilizce kursu tamamlandı.

Gediz Üniversitesi bünyesinde okul öğretmenleri tarafından verilen kursun birinci kurundan başarıyla geçen dernek üyeleri düzenlenen tören ile sertifikalarını aldı.

Gediz Üniversitesi Konferans Salonu'nda gerçekleşen törene Rektör Yardımcısı Mustafa Güneş, TKB Derneği Menemen Şube Başkanı Müesser Kırımlı ve Başkan Yardımcısı Mevlüde Koç ile dernek üyesi kursiyerler katıldı.

İngilizce kurslarımıza devam etmek istiyoruz”

Kadın eğitimine destek olmak ve yabancı dilin her yaşta öğrenildiğini göstermek amacıyla bu kursu düzenlediklerini ifade eden TKB Derneği Menemen Şube Başkanı Müesser Kırımlı, Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ‘Bugünün gereklerinden birisi de kadınlarımızın her hususta yükselmesinin teminidir' sözü ışığında çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. İlk adımımızı attığımız İngilizce kursumuza yoğun ilgi vardı. Bazı arkadaşlarımız sıfırdan başladığı halde istikrarlı ve özverili çalışmalar neticesinde sertifikalarını almaya hak kazandılar. Gediz Üniversitesi ile yaptığımız protokol kapsamında Türk misafirperverliğinin gerektirdiği üzere dış ülkelerden gelen yabancı öğrencileri evlerimizde belirli sürelerde misafir ederek İngilizce pratik yapma fırsatı bulacağız. Bizlere bu fırsatı sunan başta Rektörümüz Seyfullah Çevik olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz. Üniversitemizin bizlere gelecek yıl ikinci kurdan devam etme fırsatını vereceğine inanıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Konuşmanın ardından TKB Derneği Menemen Şube Başkanı Müesser Kırımlı, Gediz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Mustafa Güneş'e çiçek takdim etti. Ayrıca kurs öğretmenlerine plaket takdim edildi.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi