MENÜ
İzmir 25°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kazaya Karışan Araçtan Uyuşturucu Çıktı
Güncel
9 Mayıs 2021 Pazar 21:18

Kazaya Karışan Araçtan Uyuşturucu Çıktı

Menemen’in Koyundere mevkiinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1'i ağır 4 kişi yaralandı.
Gündüz saatlerinde İzmir Çanakkale yolu üzerinde meydana gelen kazada, iddiaya göre Ozan K. idaresindeki 35 HDZ 84 plakalı otomobil, trafik ışıklarında sola dönüş için sol şeritte bekleyen Fırat E. idaresindeki 35 ADS 434 plakalı otomobile arkadan çarptı.
Çarpmanın etkisiyle savrulan araç, trafik lambalarına çarparak durabildi. Otomobiller içerisinde sıkışan yaralılar, itfaiye ekiplerinin yardımıyla kurtarılarak, Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kazada 4 kişi yaralanırken, yaralılardan 1 kişinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin başlattığı soruşturma çerçevesinde savcılıktan alınan izin ile birlikte otomobil içerisinde detaylı arama başlatıldı.
Yapılan aramalarda otomobilin çeşitli yerlerine saklanmış vaziyette değişik miktarlarda 'lyrica' olarak bilinen uyuşturucu hap, kristal olarak tabir edilen uyuşturucu ve esrar maddesi çıktı.Gözaltına alınan sürücüye uyuşturucu ticaretinden işlem başlatılırken, kazayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi