MENÜ
İzmir 25°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Menemen Belediyespor'a Pendik maçı öncesi moral yemeği
Spor
20 Eylül 2014 Cumartesi 10:02

Menemen Belediyespor'a Pendik maçı öncesi moral yemeği

Menemen Belediyespor'a Pendik maçı öncesi moral yemeği

Menemen Belediyespor, futbolcu ve teknik heyeti Foça’da balık keyfi yaşadı. Menemenli iş adamı Atakan traktörleri işletmesinin sahibi Ali Kamış tarafından Foça Restoran’da geçtiğimiz akşam verilen yemekte keyifli dakikalar yaşandı.

“Üst ligi zorlayan bir takım”

Ali Kamış, Menemen’de yaşayan tüm bireylerin takıma sahip çıkmaları gerektiğini ifade ederken; “Menemen Belediyespor’un aldığı başarılı sonuçlar hepimizi onurlandırıyor. Bu gece gördüğüm takım kaynaşması olduğu sürece bu başarıların artarak devam edeceğinden hiç kuşku duymuyorum. Çıktıkları 2. Ligde kalıcı değil bir üst ligi zorlar bir izlenimi veriyorlar” dedi.

“Menemen’i Türkiye’ye tanıtıyoruz”

Herkesin bu takıma karınca kararınca katkı koyması gerektiğinin altını çizen Ali Kamış; “Bu takım sayesinde ilçemizin adını tüm Türkiye’ye duyuruyoruz. Bu da bizi mutlu ediyor. Belediye Başkanımız Tahir Şahin her anlamda takıma sahip çıkıyor.  İlçede yaşayan ve ticaret yapan insanlar olarak bizlerinde bu takımı sahiplenmesi gerektiğine inanıyorum. Başarının birlik, beraberlik ve dayanışmadan geçtiğine inanıyorum. Cumartesi günü oynayacakları Pendikspor karşısında takıma başarılar diliyorum” dedi.

“Desteğin her geçen gün artacağına eminim”

Menemen Belediyespor Kulüp Koordinatörü Mehmet Arslan, Foça’da kendilerine bu güzel geceyi yaşatan Ali Kamış’a çok teşekkür ederken; “Ali Beyin bu davranışı büyük bir alkışı hak ediyor. Takıma olan katkının her geçen gün daha da artacağına inanıyorum. İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın bu başarılarımız karşısında duyarsız kalmayacağından eminim. Biz takım, yönetim ve teknik kadro olarak tam birlik ve beraberlik sergiliyoruz, vatandaşlarımızın katkılarıyla gücümüz artarak devam edecek” dedi.

“Bize olan inanç başarıyı da beraberinde getiriyor”

Teknik Direktör Taner Taşkın’da, kentte yaşayan insanların maddi, manevi katkıları takıma olumlu yönde bir ivme kazandırdığını vurgularken; “Başarının birçok kriteri var ve bu gece burada bulunmamızda başarının anahtarlarından biri. Bize olan inancın artması, başarıyı da beraberinde getirecektir. Bu güzel geceyi organize eden Ali Kamış beye çok teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: M. Hulusi YILMAZ

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi