MENÜ
İzmir 24°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Menemen Belediyespor ‘Efe'lendi: 3-0
Spor
9 Eylül 2014 Salı 09:52

Menemen Belediyespor ‘Efe'lendi: 3-0

Menemen Belediyespor ‘Efe'lendi: 3-0

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta geçtiğimiz hafta Fethiye deplasmanından 1 puanla dönen sarı lacivertliler üstün bir performans sergilediği Aydınspor 1923 karşısında net skorla 3 puanın sahibi oldu.

Tam 126 gün sonra Menemen’de sahaya çıkan Menemen Belediyespor’u taraftarlar da yalnız bırakması. Askeriye tarafındaki tribün tamamen dolarken, tren yolu tarafındaki tribünde yer yer boşluklar göze çarptı.

Menemen Belediye Başkanı ve Menemen Belediyespor Onursal Başkanı Tahir Şahin’in de tribünden takip ettiği karşılaşma orta hakem Deniz Kükrek’in düdüğüyle başladı.

İlk yarıda tek gol

İki takımında birbirini tarttığı ilk 10 dakikadan sonra orta sahada Mithat, Murat ve Ercüment ile kontrolü eline alan sarı lacivertliler Ersin, Muhammed ve Haluk ile gol aramaya başladı. 15’inci dakikada çalımlarla ceza sahasına giren Haluk, Gürcan’in darbesiyle yerde kaldı. Hakem penaltı noktasına gitti. Atışı kullanan Muhammed, kaleci Ahmet ile topu ayrı köşelere gönderdi. 1-0

Golden sonra ataklarını sıklaştıran Menemen Belediyespor da 25`te Mithat`ın ara pasıyla topla buluşan Ercüment karşı karşıya kaldı. Şutunda kaleci Ahmet gole izin vermedi. 45`te soldan Mazlum`un ortasında Haluk`un kafa şutunda top kalecide kaldı. İlk yarın 1-0 sarı lacivertlilerin üstünlüğüyle tamamlandı.

Menemen ikinci yarıda farkı açtı

İkinci yarıya da etkili başlayan Menemen  Belediyespor, Mithat ve Haluk’la girdiği pozisyonları değerlendiremedi. 75’te Haluk ceza sahasına koşu yapan Muhammed’e pasını aktardı. Son çizgiye inen Muhammed, 5 dakika önce oyuna giren altı pas üzerindeki Ömer Karancı’ya pası aktardı. Ömer soğukkanlı bir şekilde topu ağlara gönderdi. 2-0

Golden sonra rahatlayan Menemen Belediyespor, günün başarılı ismi Haluk ile farkı 3’e çıkarttı. 79’da rakip stoper Aytek’e pres yaparak topu kapan Haluk, 20 metre topu sürerek kaleci Ahmet’le karşı karşıya kaldı. Şık bir plase vuruş yapan Haluk, kalecinin solunda topu ağlara gönderdi. 3-0

83’de Tayfur’un ara pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Ömer Karancı topu ağlara gönderdi. Fakat hakem ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti.

Karşılaşma Menemen Belediyespor’un 3-0’lik üstünlüğü ile sona erdi. Sarı lacivertliler bu sonuçla puanını 4’e çıkartarak averajla 3’üncü sıraya yerleşti.

Maç sonrasında taraftarlar oyuncuları tribüne çağırarak tezahürat yaptı.

Menemen Belediyespor önümüzdeki hafta Fatih Karagümrükspor deplasmanına gidecek. Maç 14 Eylül Pazar günü İstanbul Vefa Stadyumunda oynanacak.

Haber: M. Hulusi YILMAZ

 

 

 

Stat: Menemen Şehir

Hakemler: Deniz Kükrek, Gündoğdu Yiğit, Oğuzhan Şenler

Menemen Belediyespor: Onur, Mazlum, Efe, Veli, Yasin, Murat, Ercüment (Dk. 71 Ömer Karancı), Mithat (Dk. 71 Ömer Can), Ersin, Muhammed, Haluk (Dk. 82 Tayfur)

Aydınspor 1923: Ahmet, Uğur, Bayram (Dk. 46 Serkan), Aytek, Erdi, Murat Uçar, Gürcan, Şamil, Mustafa (Dk. 63 Sefa), Berkay, Hasan (Dk. 71 Mehmet Al)

Goller: Dk. 17 Muhammed (penaltıdan), Dk. 76 Ömer Karancı, Dk. 79 Haluk (Menemen Belediyespor)

Sarı kartlar: Dk. 42 Murat (Menemen Belediyespor), Dk. 14 Gürcan,  Dk. 33 Mustafa, Dk. 84 Aytek, Ahmet (maç bittikten sonra) (Aydınspor 1923)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi