MENÜ
İzmir 25°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Menemen Fenerbahçeliler Derneği'nden  ŞAMPİYONLUK YEMEĞİ
Spor
5 Eylül 2014 Cuma 09:29

Menemen Fenerbahçeliler Derneği'nden ŞAMPİYONLUK YEMEĞİ

2013-2014 futbol sezonunu şampiyon tamamlayan Fenerbahçe'nin bu başarısını hem de kazanılan Süper Kupa'yı kutlamak amacıyla Menemen Fenerbahçeliler Derneği tarafından Menemen Belediyesi Tepe Sosyal Tesisleri'nde bir ‘Şampiyonluk Yemeği' ve

Fenerbahçe’nin 19’uncu şampiyonluğu kutlamak için Haziran ayında verilecek olan şampiyonluk yemeği, Soma’da yaşanan facia sonrasında ileri bir tarihe ertelenmişti.

Geçtiğimiz Cuma günü bu başarıyı kutlamak için Menemen Belediyesi Tepe Sosyal Tesisleri’nde bir ‘Şampiyonluk Yemeği’ verildi.

Muhteşem bir atmosferde gerçekleşen ve 700 ü aşkın davetlinin katıldığı bu gecede Fenerbahçe Derneklerden sorumlu yöneticisi Asbaşkan Mithat Yenigün, dernekler sorumlusu Murat Boyraz, efsane futbolculardan Ogün Altıparmak, Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, Menemen Ticaret Odası Başkanı Yılmaz Güral, Menemen Sanatkarlar Odası Başkanı Can Kahvecioğlu, Fenerbahçe kongre üyesi ve Menemen Belediyespor Futbol Koordinatörü Mehmet Aslan ve Menemen Beşiktaşlılar Derneği Başkan ve yöneticileri yer aldı.

Menemen Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Emrah Gemlik açılış konuşmasında Derneklerin güçlü olarak ayakta durmasının ekip olarak başarılacağını belirterek yönetimdeki tüm arkadaşlarını konuşması sırasında sahneye davet etti…

Başkan Şahin:“Bende Fenerbahçeli oldum”

Konuşmaların ardından Dernek Başkanı Emrah Gemlik; Mithat Yenigün,  Murat Boyraz ve Ogün Altıparmak’a yöresel hediyeler takdim etti. Ayrıca derneğe katkılarından dolayı Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’e teşekkür plaketini Dernek Başkanı Emrah Gemlik verdi. Plaketi aldıktan sonra konuşma yapan Belediye Başkanı Tahir Şahin genç ve heyecanlı bu ekibin heyecanını hiç kaybetmemesi gerektiğini söyledi. Galatasaraylı olduğunu ifade eden Tahir Şahin,  Fenerbahçelilerin sözü olan ‘Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak’ sözünün gerçek olduğunu ve bugün kendisinin de Fenerbahçeli olduğunu söyledi.

Katkısı olanlara plaket

Gecede ayrıca derneğe büyük katkıları olan Ticaret Odası Başkanı Yılmaz Güral’a, Ana destekleyici Çitrik İletişim Sahibi Sebahattin Ali Çitrik’e, Gözde Pide Sahibi Erkan Çoban’a,  Fenerbahçe kongre üyesi Mehmet Arslan’a ve Dernek Kurucu Başkanı Adem Tanrıverdi’ye teşekkür plaketleri verildi.

 Teşekkür konuşmalarının ardından sahne alan Ezgi ve Haluk Elvan davetlileri şarkılarıyla coşturdu. Gece Fenerbahçe marşları eşliğinde son buldu.

Haber: M. Hulusi YILMAZ

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi