MENÜ
İzmir 23°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Menemen Tarihinden Bir Yaprak Koptu: KUBBELİ BAKKALI KAYBETTİK
Yaşam
19 Ağustos 2014 Salı 09:10

Menemen Tarihinden Bir Yaprak Koptu: KUBBELİ BAKKALI KAYBETTİK

Menemen’in köklü ailelerinden ve metropol ilçeler arasında geçmişin izlerini günümüze kadar taşıyan Kubbeli Bakkal’ın sahibi Hüseyin Ayla(88) son yolculuğuna uğurlandı.

Mislinur Ayla’nın eşi, Ali Haydar Ayla ve Refika Özyer’in babaları Hüseyin Ayla işletmeciliğinde 1934 yılından bu yana Arasta Caddesinde tarihi yapı olarak tescillenmiş yapıda ahilik felsefesinde geçtiği gibi doğruluk, dürüstlük ve ahlaki değerlerde Menemenlilerin ve köylülerin itibarını kazanarak ilçede nam salmış bu işyeri makine mühendisi oğlu Ali Haydar tarafından yaşatılmaktadır.

Merhum Hüseyin Ayla(88) yaşlılık dolayısıyla yakalandığı hastalığa yenik düşerek dün sabah evinde vefat etti. Hüseyin Ayla, son görevlerini yapmak için sevenlerini bir araya getirdi. Mahkeme Camii avlusunda oğlu-kızı ve yakınları taziyeleri kabul etti.

Cenaze törenine; Belediye Başkan Danışmanı Abdurrahman Demirci, Menemen Müftüsü İsa Solmaz, geçmiş dönem Belediye Başkanı Kadir Yıldırım, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hilmi Kurtoğlu, Nazar Mağazaları sahibi Hacı Ahmet Ergin, Zafer Mahalle Muhtarı Ergun Özer, Belediye Yazı İşleri Müdürü Nadir Şenel, dost ve akrabaları yanı sıra ilçe ve ilçe dışından gelen iş, siyaset ve cemiyet dünyasından vatandaşlar katıldı.

Merhum Hüseyin Ayla, Mahkeme Camiinde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazından sonra Menemen Kabristanlığında dualarla toprağa verildi.

Haber: Ali Rıza KEMER

Foto: S. Derya BOSUT

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi