MENÜ
İzmir 26°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 Menemen'de Toplantı ve Gösteri Yürüyüş Güzergahları belirlendi
Güncel
28 Ağustos 2014 Perşembe 08:46

Menemen'de Toplantı ve Gösteri Yürüyüş Güzergahları belirlendi

Menemen'de Toplantı ve Gösteri Yürüyüş Güzergahları belirlendi

İzmir Valiliği tarafından yayınlanan ilan kapsamında Menemen merkez, Asarlık ve Egekent-2’de yapılacak toplantı ve gösterilerde kullanılacak güzergahlar belirlendi.  

Gazetelerde yayınlanan ilan sonrasında güzergahlar şu şekilde oldu;

Menemen merkezde toplanma alanı Stadyum Kavşağı

Menemen İlçe Merkezinde toplanma alanı olarak Atatürk Caddesi ile Niyazi Kaplangı Caddesi Kavşağı (Stadyum Kavşağı) belirlendi. Yürüyüş Güzergahı ise,  Niyazi Kaplangı Caddesi, Altuğ Karaburun Caddesi, Atatürk Caddesini takiben Diyem Kahya Caddesi, Cumhuriyet Meydanında son bulmakta. Alternatif Yürüyüş Güzergahı: Stadyum Kavşağı, Lise Caddesi, Atatürk Caddesini takiben Diyem Kahya Caddesi Cumhuriyet Meydanında son bulmakta. Toplantı ve dağılma alanı olarak da Cumhuriyet Meydanı belirlenmiş durumda.

Asarlık’ta toplantı yeri Barış ve Demokrasi Parkı

Asarlık Bölgesinde toplanma alanı, Asarlık Gölcük Mahallesi, Çarşamba Pazarı Önü (Turgut özal Bulvarı ile Mehmet Akif Ersoy Caddesinin kesiştiği yer) olarak belirledi. Yürüyüş güzergahı ise Turgut Özal Bulvarını takiben, Bulvar ile Vali Kutlu Aktaş Caddesinin kesiştiği kavşaktan U dönüşü yapılarak devam edilip, sağda 9424 Sokak dönülerek toplantı alanına ulaşılır. Toplantı ve dağılma alanı ise 9424 Sokak ve 9441 Sokak arasında bulunan Barış ve Demokrasi Parkı yanındaki boş alan.

Egekent`2 de ise toplanma alanı, Cansu Sitesi karşısında 4. Cadde üzerinde bulunan boş alan. Yürüyüş güzergâhı, Cansu Sitesi yanından 7124 Sokağı takiben toplantı alanına ulaşılıyor. Toplantı ve dağılma alanı ise 7124 Sokak bitiminde; 3. Cadde ile 7124 sokağın kesiştiği noktada (Onur Sitesi yanı) bulunan boş alan olarak belirlenmiştir.

Haber: M. Hulusi YILMAZ

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi