MENÜ
İzmir 35°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Menemen'e Yeni Lokanta
Güncel
19 Eylül 2014 Cuma 09:12

Menemen'e Yeni Lokanta

Adnan Menderes Caddesi üzeri çifte fırınlar mevkiinde 21 yıldır kahvecilik yapan Ömür Candan, aynı mekana çağdaş bir görünüm kazandırarak pide, kebap ve sulu yemek salonuna dönüştürdü. Uzun bir tadilat sürecinin ardından Ömür Pide

Açılış törenine; Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, Halk Eğitim Merkezi eski müdürü Hüsnü Okumuş, Ulukentli pamuk üreticisi Nihat Rasim Gündar, çevre esnafı, Candan ailesi, eş dost ve akrabalar katıldı.

Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin yaptığı açılış konuşmasında, “Biz belediye olarak ilçemizi kaldırımları, yolları, sosyal tesisleriyle daha çağdaş hale getirmeye çalışıyoruz. Sadece biz belediye olarak yetemeyiz. Eğer müteşebbis insanlarımız da olmazsa olmaz. Her geçen gün mekanlarımız daha çağdaş hale geliyor. İşte Ömür kardeşimiz de bu çağdaş yürüyüşümüze imza atmak için yola çıkmış. Bu imzayı atarken çok sıkıntılar çektiğini ben biliyorum. Candan ailesini kutluyor, mekanın hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Ardından söz alan Halk Eğitim Merkezi eski müdürü Hüsnü Okumuş da bu güzel mekanı ilçemize kazandırdığı için Ömür Candan’ı kutlayarak, “Hayırlı olsun. Rabbim utandırmasın” dedi.

Konuşmaların ardından hayırlı olsun temennisiyle alkışlar arasında açılış kurdelesi kesildi.

Kahvecilik kültürü bitti

Açılışın ardından görüşlerini aldığımız Ömür Candan kahvecilik mesleğinin artık bir şey getirmediğini belirterek, “Artık kahvecilik kültürü bitiyor. Gençler internet kafelerde kahveye sadece yaşlılar geliyor. O da bizi kurtarmıyor. Ekonomik sebeplerle bu değişimi düşündüm” diye ifade etti.

Aile salonu da bulunmakta

Candan yeni mekanı hakkında şu bilgileri verdi, “Tamamen değişti. Üç kat oldu. Üçüncü kat teras katı şu anda kullanımda değil. Zaman içinde orayı da organize edeceğiz. Ayrıca kapalı

aile salonumuz var. Aile toplantılarına, söz, nişan gibi törenlere de açığız. İki katında toplam alanımız 101 m2. Pide, kebap, ızgara, sulu yemek ve çorba çeşitleri, tavuk ve et döner, ayrıca zeytinyağlı yemekler de olacak. Haftanın 7 günü açık olacağız”

Haber: S. Derya BOSUT

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi