MENÜ
İzmir 24°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Organ Bağışında Bulundular
Sağlık
11 Aralık 2015 Cuma 08:00

Organ Bağışında Bulundular

Türk Kadınlar Birliği Derneği (TKB) Menemen Şubesi, Aliağa İlçe Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile Aliağa Erşan Park´ta kahvaltı düzenledi.

Organ Bağışında Bulundular

Türk Kadınlar Birliği Derneği (TKB) Menemen Şubesi, Aliağa İlçe Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile Aliağa Erşan Park´ta kahvaltı düzenledi. Toplum sağlığı, kanseri tanıma ve korunma yöntemleri KOAH, organ nakli ve bağışı konularında Menemenli, Foçalı ve Aliağalı üyelerini ve bayanları aydınlattılar.

2013 yılından önce organ bağışında bulunulmuş olunsa da bir defaya mahsus yenilenmesi gerektiği belirtildi.

Sunumun sonunda TKB Derneği Menemen Şube Başkanı Müesser Kırımlı konuşmasında tüm organlarını bağışlayacağını açıkladı. Büyük ilgi gören bu sunumla birlikte onlarca bayan organlarını bağışladı.

TKB Şube Başkanı Kırımlı, ilk öğretmenimiz ulu önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı. Sorunsuz başarılı nice öğretmenler günü diledi. Aliağa İlçe Sağlık Müdürü Özkan Orhun´a, sağlık görevlileri Ayşe Uğur´a, Dilek Ertürk´e, Canan Kaynak´a işbirliği ve sunumları için teşekkür etti.

Deniz manzarasına karşı edilen kahvaltının ardından Aliağa şehir parkında yürüyüş yapıldı. Bir sonraki etkinlikte buluşmak üzere veda edildi.

Haber: Deniz Gül

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi