MENÜ
İzmir 23°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SPOR SALONU BAKIMA ALINDI
Güncel
17 Eylül 2014 Çarşamba 09:35

SPOR SALONU BAKIMA ALINDI

1984 yılında ilçemizde hizmete açılan ve o günden bu güne bir çivi bile çakılmayan spor salonunda, 30 yılın ardından büyük bir tadilat başlatıldı. Tabanda tavana tadil edilecek salondaki çalışmanın en geç 60 gün içinde tamamlanaca

1984 yılında dönemin Spor Bakanı Dr. Yıldırım Avcı tarafından hizmete açılan ve o günden bu güne bir çivi bile çakılmayan spor salonu, 30 yılın ardından büyük bir tadilata girdi. Bu kapsamda hafriyat çalışmaları başlatıldı. Tabanda tavana tadil edilecek salondaki çalışmanın en geç 60 gün içinde tamamlanacağı belirtildi.

Dikili’nin ardından Menemen de bakıma alındı

İzmir firması Agora İnşaat tarafından yapılacak olan çalışma geçtiğimiz pazartesi günü başlatıldı. Aynı firmanın Dikili Spor Salonun tadilatını  da şu sıralarda yaptığı öğrenildi.

Zamana yenilen ve artık ihtiyaçlara cevap veremeyen salonda, tavandan tabana komple bina bakımdan geçirilecek. Çatı, çerçeveler, zemin, soyunma odaları, duşlar ve tekvando yapılan bölümler elden geçecek. Kazan dairesi doğalgaza dönüştürülecek. Çevre düzenlemesi de yapılacak.

Haber: S. Derya BOSUT

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi