MENÜ
İzmir 25°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türk Kızılay’ından Anneleri Buluşturan Anlamlı Organizasyon
Güncel
11 Mayıs 2022 Çarşamba 21:53

Türk Kızılay’ından Anneleri Buluşturan Anlamlı Organizasyon

Türk Kızılay Menemen Şubesi Kadın teşkilatı, Menemenli anneleri özel bir etkinlikte buluşturdu.

Menemen Belediyesi Tepe Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen Anneler Günü’ne özel yemek organizasyonuna; Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan ve eşi Filiz Pehlivan, sivil toplum kuruluşları ve Menemenli anneler katıldı.

Türk Kızılay Menemen Şube Başkanı Serkan Orun “Böyle güzel bir etkinliği siz değerli annelerimiz ile birlikte burada icra etmenin mutluluğunu, hep birlikte yaşıyoruz. Annelerimiz bizim en kıymetli değerlerimizdir. Bu vesile ile bizlere burada eşlik eden tüm annelerimizin Anneler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.” dedi.
“Anne sevgisi, en büyük ve en kıymetli sevgilerden biridir”

Özel ve güzel günde düzenlenen Anneler Günü programında annelerle birlikte olmaktan çok mutlu olduğunu dile getiren Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan “153 yıldır çalışmalarını gönüllülük esasıyla, ırk, din, dil gözetmeksizin sürdüren yapan Türk Kızılayımızı, oldukça önemsiyoruz. Çünkü Kızılay; zor günlerin, zorda olanların dostudur. Yaralara merhem olan, anında yetişen bir hızırdır. Şifa dağıtan, yardım eden bir kurumdur.

Son iki yılda Belediyemiz ve Türk Kızılay’ı Menemen Şubemiz önemli iş birliklerine imza attı. Özellikle geçirdiğimiz son iki Ramazan Ayı boyunca, ihtiyaç sahibi 335 bin vatandaşımıza iftarlık yemek dağıtımı gerçekleştirdik. Ben bu vesileyle Kızılayımıza destekte bulunan tüm hayırsever vatandaşlarımıza bir kez daha canı gönülden teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlarını kabul etsin.
Bu akşam da Anneler Günü programımızı burada hep birlikte icra ediyoruz.
Anne sevgisi, en büyük ve en kıymetli sevgilerden biridir.
Peygamber Efendimiz (S.A.V)’in ‘Cennet Annelerin ayakları altındadır’ sözünde anne hakkına ne kadar önem verildiği en güzel şekilde anlatılmaktadır.
Merhamet ve şefkatiyle yüreklerimizi kuşatan, ilk öğretmenimiz, sığınağımız, korunağımız, baş tacımız annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum.
Hep söylediğimiz gibi, Mesele Birlikte Olmak. Annelerimiz iyi ki varlar, İyi ki varsınız!” şeklinde ifade etti.

Haber Erhan ÖZALP

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi