MENÜ
İzmir 32°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
90'lık Çınar'dan Hayırlı Olsun Çiçeği
Güncel
29 Aralık 2014 Pazartesi 09:33

90'lık Çınar'dan Hayırlı Olsun Çiçeği

Adnan Menderes Caddesi esnafı, yeni belediye hizmet binasının hayırlı olmasını dilemek üzere Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin'i ziyaret etti. 50 yıl kadar Gaybi Mahallesi muhtarlığını yürüten Cumhuriyetimizle yaşıt Ahmet Sever (9

Adnan Menderes Caddesi esnafı,  yeni belediye hizmet binasının hayırlı olmasını dilemek üzere Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’i ziyaret etti.  50 yıl kadar Gaybi Mahallesi muhtarlığını yürüten Cumhuriyetimizle yaşıt Ahmet Sever (92) de ziyarete eşlik etti.

Sever’i görmenin mutluluğunu yaşayan Başkan Şahin, kendisini kapıda karşıladı ve elini öptü.

Grup adına konuşan Sanatkarlar Odası Başkanı Can Kahvecioğlu, “Adnan Menderes Caddesi esnafı olarak yeni hizmet binamızın hem Menemenimize, hem mahallemize hayırlı olmasını dilemek için bugün buradayız. Bu binayı ilçemize kazandırdığınız için teşekkür ederiz” diye ifade etti ve yaklaşan yeni yılın başarı, mutluluk ve sağlık getirmesini diledi.

“99’da yeniden seçilmiş gibiyim”

Başkan Şahin de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Hepinize teşekkür ederim. Belediye hizmet binamız iki katlı olması vesilesiyle çok şirin oldu. Binayı ben de çok sevdim. Her tarafından ışık alan bir bina.  Vatandaşın sık uğradığı servislerin zeminde olması vatandaşın kullanımına kolaylık getirdi. Çalışanlarımız daha rahat bir şekilde hizmet veriyor. Her ünite kendini buldu diyebilirim. Ben ise sanki 99’da yeniden seçilmiş gibiyim. Bu anlayışla ilçeye hizmet ediyoruz. Binanın burada kalması Nazar Mağazasından sonraki bölümü ölmekten kurtardı. Bir de riski alan olarak belirlenen alan için imar planı yapma yetkisini çevre bakanlığından alırsak işte o zaman eski Menemen değişmeye başlar” şeklinde konuştu.

Keyifli sohbetin sonunda günün anısına toplu fotoğraf çektirildi.

Haber: S. Derya BOSUT

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi