MENÜ
İzmir 32°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Altay´dan müthiş geri dönüş 3-3
Spor
5 Kasım 2015 Perşembe 08:00

Altay´dan müthiş geri dönüş 3-3

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Altay, Menemen Şehir Stadyumunda oynadığı 4. Maçından da puan çıkarttı. Tekirdağspor karşısında 3-1 yenik duruma düşen siyah beyazlılar bulduğu 2 goller maçtan bir puan çıkarttı.

 

 Yaklaşık bin 200 taraftarın takip ettiği karşılaşmaya Tekirdağspor hızlı başladı. Dakika 11´de sağ köşe gönderinden korner atışını kullanan Sedat´ın ortasına ön direkte iyi yükselen Uğur Uğur kafayı çaktı. 0-1

Dakika 17´de Orhan ceza sahasına hareketlenen Hüsamettin´in önüne topu bıraktı. Sağ çaprazdan kaleci ile karşı karşıya kalan Hüsamettin uzak köşeye sert vurdu ve skoru eşitledi. 1-1

Dakika 41´de kornerden gelen topu Altay savunması uzaklaştırdı. Tekirdağspor´da Kadir topu içeriye tekrar doldurdu. Arka direkte Volkansel topu göğsüyle kontrol ederek voleyle topu ağlara gönderdi. 1-2 İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.

İkinci yarıya hızlı başlayan Altay dakika 55´de Bedri Can´ın ayağından net bir gol pozisyonunu harcadı. Orhan´ın pasıyla ceza sahasında Kaleci Ahmet ile karşı karşıya kalan Bedri Can´ın aşırtma vuruğu üst direkten oyun alanına geri döndü. Savunma topu uzaklaştırdı.

Dakika 61´de hızlı gelişen Tekirdağspor atağında Rıza´nın pasıyla ceza sahasında bulunan Orhan sert vurdu ve durumu 1-3´e getiren golü attı.

Bu dakikadan sonra seyircisinin de desteğini arkasına alan Altay hücumlarını sıklaştırdı. Dakika 72´de ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Hikmet Yiğit sol ayağıyla füzeyi gönderdi ve farkı 1´e indirdi. 2-3

Dakika 80´de Furkan´ın sağdan ortasına kaleci Ahmet ile yükselen Bedri Can kafayla topa dokundu ve skora eşitlik getirdi. 3-3

Kalan dakikalarda iki taraf da eşitliği bozamayınca taraflar 1 puanla sahadan ayrıldı.

Başkan Kocaoğlu´ndan Başkan Tahir Şahin´e telefon

Stat sorunu nedeniyle göçebeye dönen Altay´a, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu yardım elini uzattı. Stat arayan siyah-beyazlı takım için devreye giren Aziz Kocaoğlu, Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ile görüşerek Menemen İlçe Stadı için bir maçlık daha söz aldı.

Bu sezon iç sahadaki 4 müsabakayı Menemen´de oynadıklarını hatırlatan Başkan Cihangir Marmara, ?Sayın Kocaoğlu ve Sayın Şahin´e teşekkür ediyoruz. Bu maçın ardından Düzcespor´u da Menemen´de ağırlamak istiyoruz? dedi.

Altay, Menemen Şehir Stadyumunda oynadığı 4 karşılaşmadan puan ile ayrıldı. Maltepespor ve Gölbaşıspor´u mağlup eden Altay, Turgutluspor ve Tekirdağspor ile de berabere kaldı.

Haber: M. Hulusi YILMAZ

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi