MENÜ
İzmir 23°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bahar nihayet yüzünü gösterdi
Yaşam
5 Mart 2015 Perşembe 09:20

Bahar nihayet yüzünü gösterdi

İlçemizde soğuk ve yağışlı geçen bir kışın ardından güneş sıcak yüzünü nihayet gösterdi. Sıcaklığı zaman zaman 18 dereceyi bulduğu Menemen'de toprak anada gözlerini güneşe açtı. Rengarenk çiçekler kırları adeta renk cümbÃ

İlçemizde soğuk ve yağışlı geçen bir kışın ardından güneş sıcak yüzünü nihayet gösterdi.

Halk arasında baharın gelişini müjdelediği kabul edilen, Arapça "kor ateş`` anlamına gelen ve ısınmayı ifade eden cemrelerin üçüncüsü ve sonuncusu yarın toprağa düşecek.

Fakat toprak ana cemreyi beklemeden çocuklarını doğaya bıraktı. Kırlar rengarenk çiçeklerle kaplandı. Badem ağaçlarının açan çiçekleri güzel manzaralar oluşturdu. Soğuk havanın ardından güneşin yüzünü göstermesini fırsat bilenler, kırlara çıkarak çiçek topladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, ilçede hava sıcaklığı 18 derece olarak ölçüldü. İlçede ısınan havanın bugün ve yarın da devam edeceği bildirilirken hafta sonu sıcaklıklar düşerek yağmur geri gelecek.

Menemen’de bugün beklenen en yüksek sıcaklık 18 derece, Cuma günü 20 derece, Cumartesi günü ise gök gürültülü sağanak yağışlı 9 derece olacak.

Haber: M. Hulusi YILMAZ

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi