MENÜ
İzmir 32°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bin çifte balayı tatili
Yaşam
22 Temmuz 2015 Çarşamba 08:00

Bin çifte balayı tatili

Buca Belediyesi, Alayına Balayı projesi çerçevesinde ilçede yeni evlenen dar gelirli çiftleri balayı tatiline gönderiyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, ekonomik sıkıntılar sebebiyle balayına gidemeyen çiftler için hayata geçirilen projenin ilk çiftlerinin, Bodrum Güllük'teki 2 gece 3 günlük balayı tatili yaptığı belirtildi.

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, hemşehrilerinin mutluluğuna ortak olmak için hayata geçirdikleri proje ile bu yıl içinde bin çifti balayı tatiline göndereceklerini kaydetti.

İnsanların yaşamlarındaki en özel anlardan birinin evlilik törenleri olduğuna işaret eden Piriştina, Maalesef ekonomik kaygılarla çoğu zaman kısıtlamalara gitmek zorunda kalıyoruz. Bu da genellikle balayı oluyor. İstedik ki, ekonomik gerekçelerle balayı yapamayacak olan çiftlerimize bir hediye verelim. Onların hayatlarındaki bu en özel anı unutulmaz kılalım. Umuyoruz bu 3 günlük tatil onlara iyi gelecek. Bizim onlardan tek isteğimiz, birbirlerine karşı olan sevgi saygılarını hiçbir zaman yitirmesinler. Onlar bir ömür boyu mutlu olsunlar bu bize yeter” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Iradet Özengin
 2 Mayıs 2021 Pazar 12:22
Çok bilgilendirici bir yazı olmuş İrem. Aynı sorunu yaşayan biri olarak,ilgi ile okudum yazını. Anlattıklarını uyguluyorum.Oldukça faydasını gördüm.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi