MENÜ
İzmir 23°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Dostluk Kazandı
Spor
15 Ekim 2015 Perşembe 08:00

Dostluk Kazandı

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi´nde mücadele edecek Foça Masterler futbol takımı, Ege Masterler Ligi´nde ki maçlarına hazırlanan İzmirspor Masterleri´ni Foça Nihat Hüsenay Stadı´nda konuk etti.

 

 Fırtınalı ve zaman zaman yağmurlu bir havada oynanan karşılaşma bol gollü geçti. Konuk İzmirspor çekişmeli maçı 4 ? 3 kazanmayı başardı.

Karşılaşmanın ilk yarısında takımlar güzel oyunlarını golle süsleyemedi. İkinci yarı şiddetini arttıran rüzgarla birlikte gollerde geldi. Foça Masterlerden Deniz Kara biri penaltıdan iki, Şerafettin Camcı bir golle İzmirspor ağlarını havalandırırken, İzmirspor; ustaları Türkay Başaran, İbrahim Aslan, Engin Temel ve Özgür Gür´le karşılık verdi. Dostluk görüntüleriyle başlayan maç başladığı gibi dostça sona erdi. Foça Masterler konuklarını Foça Belediyesi Denizkent Sosyal Tesisleri´nde bir süre dinlendirdikten sonra İzmir´e yolcu etti.

İzmirspor Masterler Kulüp Başkanı Ahmet Kaşıkçı kendilerine maç davetinde bulunan Foça´lı Masterlere teşekkür etti. Kaşıkçı; ?Puslu bir havanın içinde çok güzel bir maç oldu. Masterler dayanışmanın en güzel örneklerinin verildiği bir alan. Gittiğiniz yerlerde değişik insanlarla tanışıyorsunuz. Tanıştığınız insanlarla dostluklar kuruyorsunuz. Bu dostluklar ilelebet sürüyor. Bu çok güzel bir şey. Yaptığımız master organizasyonlarının en önemli özelliği bu. Bugünde bunun güzel bir örneğini yaşadık. Arkadaşlarımızın ayaklarına sağlık?  dedi.

Seyfi Gül 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Figen özay
 1 Haziran 2023 Perşembe 10:07
Katılıyorum Melek’cim Alamıyacaklar!!!
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi