MENÜ
İzmir 32°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Menemen galibiyet için sahada
Spor
3 Ekim 2015 Cumartesi 08:00

Menemen galibiyet için sahada

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve geride kalan 4 haftada başarılı bir grafik çizen Menemen Belediyespor, bu hafta evinde grubun güçlü takımlarından Sarıyer´i ağırlayacak. Zorlu maç öncesi hazırlıklara devam eden Menemen Bele

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve geride kalan 4 haftada başarılı bir grafik çizen Menemen Belediyespor, bu hafta evinde grubun güçlü takımlarından Sarıyer´i ağırlayacak.

Sezona 2 galibiyet ve 2 beraberlikle başlayan Menemen Belediyespor 4´te 4 yapan Sarıyer ile Menemen İlçe Stadyumunda karşılaşacak.

Karşılaşma öncesi hazırlıklarını sürdüren sarı lacivertlilerde Pazarspor maçında sakatlanarak sezonu kapatan Samet Günhan haricinde eksik bulunmuyor.

?Maçı kazanmak istiyoruz?

Önemli Sarıyer maçı öncesinde Menemen´in Sesi Gazetesi´ne konuşan Teknik Direktör Selahattin Dinçel, ?Grubumuzun hedef takımlarından birisiyle bu hafta karşılaşıyoruz. Sarıyer sezona çok büyük ekonomik bütçe ve önemli transferlerle başladı. Bugüne kadar aldığı sonuçlar ve konumu da güçlerini gösteriyor. Menemen Belediyespor da grupta söz sahibi olan bir takım ve gücümüzü çok iyi biliyoruz. Pazar günü oynanacak maçta iç saha avantajını taraftarımızın gücüyle birleştirip maçı kazanmak istiyoruz. Takımıma ve camiama güveniyorum? dedi.

?12´nci adamın görevini yapmasını bekliyoruz?

Menemen taraftarına da çağrıda bulunan Dinçel, ?Bu iş bir bütündür. Teknik heyeti, taraftarı, yönetimi, oyuncuları, basını ve şehri bir bütün. 12´nci adamın maç içerisinde görevini yaptığı takdirde mutlaka sahada oynayan ekibine katkı sağlayacak. Bunun güzel bir örneğini Pazar günü taraftarlarımız gösterecektir. Bu hafta tribünlerin dolmasını ve 12´nci adamlık görevini layıkıyla yapmalarını bekliyorum? diye ifade etti.

Pazarspor deplasmanında Samet Günhan´ın talihsiz bir sakatlık geçirdiğini ifade eden Dinçel, ?Tabi ki hiç bir futbolcu bu tip bir sakatlık istemez. Bağlarında kopma meydana geldi. Ameliyat oldu. Takımımızın önemli bir parçasıydı. İyi bir rehabilitasyon süreciyle Samet´in ligin son haftalarına yetişeceğine inanıyorum? dedi.

Kaleciler konusundaki memnuniyetini de belirten Dinçel, ?İki tane her takımda oynayabilecek düzeyde bir tane de gelişime açık kalecimiz var. Kalemizin emin ellerde olduğunu düşünüyorum. Takımımızla ve kalemizle ilgi bir sorunumuz yok? diye ifade etti.

Menemen Belediyespor Sarıyer maçı 4 Ekip Pazar günü saat 15.30´da Menemen şehir Stadyumunda oynanacak. Karşılaşmanın hakemliklerini Kahramanmaraş bölgesinden Ali Karatutlu, İrfan Genç ve Adem Şahan yapacak.

Haber: M. Hulusi YILMAZ

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Argun yüksel
 16 Mart 2023 Perşembe 14:15
Sayın özalp şahsen ben beni temsil edecek vekilimin yukarıda anlattığın gibi.ki uzun yıllardır bu düzen bu şekilde yürüyor seçilip beni temsil etmesinin değişmesini kendi adıma arzu edenlerdenim umarım önümüzdeki dönemde. Türkiyemizi yönetme hakkını hangi siyasi irade elde ederse bu durumuda ciddi ciddi ele almasını vatandaş olarak isterim teşekkürler
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi