MENÜ
İzmir 35°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE KADIN BULUŞMASI
Güncel
4 Ocak 2019 Cuma 14:04

EGE KADIN BULUŞMASI

Türk Kadınlar Birliği Derneği Ege Kadın Buluşması ve Menemen Ziraat Odası İşbirliği ile 25 Aralık salı günü Ziraat Odası Toplantı Salonu´nda günümüzde herkesin karşılaştığı Stresle Baş Etme ve Öfke Kontrolü semineri büyük k

Türk Kadınlar Birliği Derneği Ege Kadın Buluşması ve Menemen Ziraat Odası İşbirliği ile 25 Aralık salı günü Ziraat Odası Toplantı Salonu´nda günümüzde herkesin karşılaştığı Stresle Baş Etme ve Öfke Kontrolü semineri büyük katılımla gerçekleştirildi.

Sunumun açılış konuşmasını Türk Kadınlar Birliği Derneği Menemen Şube Başkanı Müesser Kırımlı yaptıktan sonra İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi Psikolog Dr. Şengül Çavuşoğlu seminer sunumuna geçti. Çavuşoğlu, interaktif sunumuyla katılanlara öfke kontrolü ve öncesi -sonrası hakkında hem görsel hem de pratik eşliğinde bilgiler verdi.  Öfke anında yapılacakları susun, kendinize zaman tanıyın, yer değiştirin, mümkünse ılık duş alın veya rahatlatıcı bir aktivite seçin şeklinde sıraladı.

Katılımcılar arasında Türk Kadınlar Birliği Derneği Ege Kadın Buluşması sekreteryasından Şengül Baysak ve Şerife Çorlu Özkan, Dernek yönetim kurulu ve üyeleri ile Menemenli misafirler yer aldı.

Menemen Ziraat Odası Başkanı Metin Karagöl ve üyeleri seminere katılmaktan çok mutlu olduklarını ve bilgilendiklerini bizzat söylediler. Dr. Şengül Baysak katılımcılar arasında erkeklerin de olmasının memnuniyet verici olduğunu dile getirdi.

Bir dahaki etkinliklerde buluşmak üzere teşekkür edildi. Sunumdan sonra çiçek ve ilçemizin simgelerinden kuru üzüm takdim edildi.

Haber: S. Derya BOSUT

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi