MENÜ
İzmir 26°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ESKİ BELEDİYE BAŞKANI YÜCEL DİRİK SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Güncel
6 Ekim 2021 Çarşamba 17:15

ESKİ BELEDİYE BAŞKANI YÜCEL DİRİK SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

85 yaşında hayatını kaybeden eski Menemen Belediye Başkanı Yücel Dirik için belediye binası önünde tören düzenlendi.

Menemen’de 1963-1973 yılları arasında belediye başkanlığı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde de 15. Dönem milletvekilliği görevini yürüten Yücel Dirik, dün yaşlılığa bağlı nedenlerden ötürü tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 85 yaşında hayatını kaybeden eski başkan için Menemen Belediye binası önünde tören düzenlendi. Törene Dirik ailesinin yanı sıra; Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve belediye çalışanları katıldı.

Törende konuşan merhum Yücel Dirik’in kızı Melike Dirik, “Çok iyi bir babayı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Bizleri okuttu ve büyüttü… Allah mekânını cennet eylesin, toprağı bol olsun” diye konuştu.

Meltem Dirik de, “Acımız çok büyük. Babamız çok ileri görüşlüydü. Bizleri çok iyi yetiştirdi. Onu hep güzel anılarıyla hatırlayacağız. Mekânı cennet olsun” dedi. 

PEHLİVAN: MAHALLEMİZİN AĞABEYİNİ KAYBETTİK

Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan ise, “Mahallemizin ağabeyini kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Başta ailesi olmak üzere Menemenimizin başı sağ olsun. Menemenimiz için verdiği çabaları, gösterdiği emeği halkımız ve biz unutmayacağız. Adını da her zaman yaşatacağız. Ben hepinizin huzurunda ona tüm hemşehrilerim adına minnet duygularımı ifade ediyorum. Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun” ifadelerini kullandı.

Dirik’in naaşı, ikindi vakti Mahkeme Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Menemen Mezarlığı’nda gözyaşları içinde defnedildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi