MENÜ
İzmir 32°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
FOÇA YILBAŞI GECESİNE HAZIR
Güncel
31 Aralık 2015 Perşembe 08:00

FOÇA YILBAŞI GECESİNE HAZIR

İzmir´in turistik ilçesi Foça´da yılbaşı gecesi için hazırlıklar tamamlandı. Sokak ve meydanlar gerçekleştirilen düzenlemelerle ışıl ışıl olurken, balığıyla ünlü restoranlar, cafe ve barlar özel geceye özel eğlence programlarÄ

FOÇA YILBAŞI GECESİNE HAZIR 

İzmir´in turistik ilçesi Foça´da yılbaşı gecesi için hazırlıklar tamamlandı. Sokak ve meydanlar gerçekleştirilen düzenlemelerle ışıl ışıl olurken, balığıyla ünlü restoranlar, cafe ve barlar özel geceye özel eğlence programları düzenledi.    

Foça Belediyesi 2016 Yılı  Yeni Yıl Kutlamaları için  her yıl olduğu gibi Foça Demokrasi Meydanı´nda  gerçekleştirilecek sokak partisi için özel bir ışıklandırma çalışması yaptı. Ağaçlar süslenirken, Sevgi Yolu; ilçenin simgesi olan Fok amblemli yeni aydınlatma direkleriyle donatıldı. Havanın soğukluğuna önlem olarak meydanda ateş yakılacak düzenekler hazır edildi. 

İlçenin ünlü restoranları, kafe ve barları her bütçeye uygun fiks fiyatlarla, deniz ürünlerinin ağırlıklı olduğu zengin menüler ve eğlence programları ile yılın son gecesi için konuklarını beklemeye başladı. 

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Demokrasi Meydanı´ndaki etkinliğe çoluk çocuk, genç yaşlı herkesi, el ele yürek yüreğe yeni yılı karşılamaya davet etti. 

Demirağ ?2016´ya, 2015´de yaşadığımız kötü olaylardan  kurtulmamız dileğiyle gireceğiz. 2016´nın, tüm dünyaya ve ülkemize, Foça´mıza, sağlık, huzur, mutluluk ama en önemlisi barış getirmesini dilerim?dedi.

Seyfi GÜL

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi