MENÜ
İzmir 29°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Futsal Şampiyonu Şehit Kemal Ortaokulu
Spor
14 Haziran 2022 Salı 09:18

Futsal Şampiyonu Şehit Kemal Ortaokulu

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlediği Futsal turnuvasının şampiyonu Menemen Şehit Kemal Ortaokulu oldu. Mardin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Stadı’nda oynanan Yıldız Erkekler müsabakasında rakibini yenerek Türkiye Şampiyonu olan Menemen Şehit Kemal Ortaokulu öğrencileri büyük sevinç yaşadı.

Okulun internet sitesinden yapılan açıklamada “Mardin'de gerçekleştirilen okullar arası futsal turnuvalarında okulumuz Şehit Kemal Ortaokulu Futsal Takımımız çok büyük bir başarıya imza atarak Türkiye Şampiyonu olmuştur. Mardin'de tarih yazarak altın madalya ve şampiyonluk kupasıyla yuvaya dönen öğrencilerimizi canı gönülden kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz. Bu süreçte öğrencilerimize desteklerini esirgemeyen okul idaremize, okul öğretmenlerimize, Menemen Kaymakamımız Sayın Fatih YILMAZ'a , Menemen Belediye Başkanımız Sayın Aydın PEHLİVAN 'a ve velilerimize çok teşekkür ederiz.” şeklinde ifade edildi.

Bilgi, birikimlerini öğrencilerine doğru aktarıp yol göstererek Türkiye Şampiyonluğu’nda öğrencilere kılavuz olan Beden eğitimi öğretmeni Haldun Oruç ve antrenör Eren Kahriman’ın mutluluğu gözlerinden okundu.

Turnuvanın ardından düzenlenen ödül töreninde öğrenciler altın madalyanın sahibi oldu.

Şehit Kemal Ortaokulu Futsal Takımı şu isimlerden oluştu;

Semih Tekin, Kaan Akkaya, Doruk Laleci, Resül Özmen, Ege Şeremet, Ege Akkaş, Yağız Koçbulut, Salih Karasoy, Nayif Ekinci, Tuğra Aydın, Haktan Arslan, Onur Aydın

Haber Erhan ÖZALP

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi