
Kutsal Ellerden Çıkan Sıcacık Sevgi

Son Yolculuğuna Uğurlandı

1939 YILINDA MENEMEN (OCAK - EKİM)

Menemen İlçe Halk Kütüphanesi Yeni Yıla Rekorla Başladı

Menemen Şehir Garajı karşısı Teraspark Evleri´nde, Op. Dr. Zeynep Saatli ile Op. Dr. Bahar Baykal tarafından Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanlığı alanında ilçemize hizmet verecek olan ?İnci Klinik´ törenle hizmete açıldı.
Menemen Devlet Hastanesi´nde yaklaşık iki yıl kadar aynı dönemde uzman doktor olarak çalıştıklarını belirten İnci Klinik sahibi iki doktor da, hem Menemen´le hem de birbirleriyle o vesile ile tanıştıklarını aktararak, ?Böylece hem birbirimizle hem de Menemen´le bir bağımız oldu. Burada artık bir çevremiz var düşüncesiyle bu kliniği açmaya karar verdik. Kısaca Menemen insanını sevdik? diye ifade ettiler.
Geçtiğimiz cumartesi günü öğleden sonra yapılan açılış törenine; Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, AKP İlçe Başkanı Mithat Çetin ve yönetimi, aileler, eş, dost ve yakınlar katıldı.
Açılış kurdelesinin kesilmesinden önce kısa bir konuşma yapan Op. Dr. Zeynep Saatli, ?Öncelikle Menemen´de Menemen halkı ile buluşacağımız ve birlikte çalışacağımız için çok mutluyuz. Ayrıca Tahir Başkana da bizi şereflendirdiği için çok teşekkür ediyoruz? dedi.
Op. Dr. Bahar Baykal da, ?Menemen kadınlarının sağlığına daha çok katkımız olacağını düşündüğümüz için burayı açtık. İnşallah çok sayıda seminer, toplantılar düzenleyerek toplum sağlığına katkımızın olmasını da istiyoruz. Katılımınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz? dedi.
Başkan Şahin ise konuşmasında, ?Hem Zeynep doktorumuzun, hem Bahar doktorumuzun Menemen´deki kadın hemşerilerimize büyük katkılar koyacaklarına yürekten inanıyorum. Çünkü doktorluk ulvi bir meslek. Bütçenin de akabinde geleceğine eminim. Birlikte çalışacağımız iki genç doktorumuzla kadın hemşehrilerimizi bilinçlendirme anlamında mutlaka bir araya geleceğiz. Bugün güzel bir ofisin açılışındayız. Öncelikle beni çağırdığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Çok mekan açtık, ama böyle bir doktorluk ofisini nadir açıyorum diyebilirim. O anlamda ben de mutluyum. Önce size ve ailenize, sonra ülkemize ve ilçemize bu ofisinizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum? dedi.
Haber: S.Derya BOSUT