MENÜ
İzmir 28°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kaymakam´dan İftar Yemeği
Yaşam
1 Temmuz 2016 Cuma 08:00

Kaymakam´dan İftar Yemeği

Menemen Yeni Hükümet Konağı´nın yapımının tamamlanmasıyla yerleşimin ardından konağın yemekhanesinde İlçe Kaymakamı Gülihsan Yiğit, mütevazı bir iftar yemeği verdi.

Kaymakam´dan İftar Yemeği

Menemen Yeni Hükümet Konağı´nın yapımının tamamlanmasıyla yerleşimin ardından  konağın yemekhanesinde İlçe Kaymakamı Gülihsan Yiğit, mütevazı bir iftar yemeği verdi.

Mübarek ramazan ayı vesilesiyle vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü, ülkenin huzur ve refahı adına şehit düşen ve gazi olan asker ve kolluk kuvvetlerimiz adına verilen iftar yemeğine; Menemen eski Cumhuriyet Başsavcısı Serbülent Sancar, Garnizon Komutanı Özgür Nuhut, İlçe Emniyet Müdürü Kamil Atay, AKP İlçe Başkanı Mithat Çetin, Ticaret Odası Başkanı Yılmaz Güral, Minibüsçüler Odası Başkanı Muhsin Gezici, Vergi Dairesi Müdürü Uğur Bayraktar, İlçe Müftüsü İsa Solmaz, İlçe Jandarma Komutanı Erol Şimşek ve karakol komutanı, Sağ Sahil Sulama Birliği Başkanı Nevzat Güven, Yardım sevenler Derneği Başkanı Fatma Foran, Kubilay ailesi, gaziler, şehit ailesi ve sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı mütevelli heyeti katıldı.

İftarlar açılmadan önce davetliler Kaymakama yeni konağın hayırlı olması dileğinde bulunarak yapılan sohbetin ardından İlçe Müftüsü İsa Solmaz´ın yaptığı dua ile oruçlar topluca açıldı.

Vefa borcu için?

İftarda davetlilere seslenen İlçe Kaymakamı Yiğit, ?Şehitlerimizin ve gazilerimizin hatıralarını yaşatmak amacıyla onlar adına bir iftar yemeği tertip etmek bizim onlara karşı vefa borcumuzdur. Kendilerine de, bu yemeğimize katılım için huzurunuzda teşekkür ederim. Vatanımızın, milletimizin geçirmiş olduğu bu sıkıntılı günlerde şehit ve gazilerimizin canları, kanları ve bedenleri ile yaptıkları işlerin ne derece büyük bir özveri gerektiren iş olduğunu her geçen gün daha iyi anlıyoruz. Çünkü onların kanları sayesinde bugün bu yemekte bir araya geldik ve huzur içinde yaşıyoruz. Hepsine minnettarız? şeklinde konuştu.

Haber: Deniz GÜL

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi