MENÜ
İzmir 23°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Menemen´e Yeni Kebap Evi
Güncel
20 Kasım 2015 Cuma 08:00

Menemen´e Yeni Kebap Evi

Selami-Sebahattin-Maruf ve Necati Tandoğan kardeşler, Menemen Atatürk Caddesi üzerinde Konyalı Necati Usta adı altında seçme lezzetleri bünyesinde barındıran yeni işyerlerinde hayallerine kavuştular.

Konyalı Necati Usta adı altında dört kardeşin girişimiyle kurulan yeni lokantanın açılışına; Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, Belediye Meclis Üyeleri, Tandoğan ailesi ve akrabaları ile vatandaşlar katıldı.

Konyalı Necati Usta lokantasının açılışından önce Başkan Şahin yaptığı konuşmasında, ?Bugün yine şirin ilçemizde güzel bir mekanın açılışını gerçekleştireceğiz. Dört kardeşimiz de çıraklıktan geldikleri yemek işinde kendi mekanlarının açılışını gerçekleştiriyorlar. Emek bir tarafa genç yaşta işine sahip çıkan ve bu zor kararı alan genç kardeşlerimi yürekten kutluyorum. Mekanımız hayırlı uğurlu olsun? dedi. 

Daha sonra kardeşler adına söz alan Selami Tandoğan da, ?Umarım lezzet ve hizmet olarak sizlere layık oluruz? şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından birlikte işyerinin açılışı gerçekleştirildi. Davetlilere ikramda bulunuldu.

7/24 açık olacak olan yeni lokanta; döner, kiremit, kebap, pide, çorba ve tatlı çeşitleriyle ilçeye hizmet verecek.

Haber: Mehmet COŞGUN

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi