MENÜ
İzmir 23°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sanatkarlar İstanbul´da
Güncel
18 Mart 2016 Cuma 08:00

Sanatkarlar İstanbul´da

Menemen Sanatkarlar Odası, TÜYAP tarafından İstanbul´da gerçekleşen Cam-Pencere ve Kapı Fuarı´na 39 üyesini ücretsiz olarak götürdü.

Sanatkarlar Fuar İçin İstanbul´da

Menemen Sanatkarlar Odası, TÜYAP tarafından İstanbul´da 09-12 Mart 2016 tarihinde gerçekleşen Cam-Pencere ve Kapı Fuarı´na bu meslek dallarına mensup 39 üyesini ücretsiz olarak götürdü.

?Son sistem teknolojiyi yerinde gördüler?

Fuar hakkında açıklamada bulunan Menemen Sanatkarlar Odası Başkanı Can Kahvecioğlu, ?Alüminyum, cam ve plastik iş kolundan üyelerimizi TÜYAP-İstanbul´da düzenlenen Cam-Pencere ve Kapı Fuarı´na fuarına ücretsiz olarak götürdük. Otobüs yolcuğu ile İstanbul´a sabah saatlerinde vardık. Kahvaltı ikramının ardından fuar saatine kadar Eminönü´nde çevre gezisi için mola verdik. Tarihi mekanlardan cami, kapalıçarşı ve mısır çarşısı gezildi. Hava ve ortam çok güzeldi. Öğle saatleri gibi fuara girdik.  Fuar arkadaşlarımız için çok faydalı oldu. Olumlu geçti. Son sistem teknolojiyi yerinde gördüler. Yine bu fuarlarla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki aylarda yapılacak olan diğer meslek gruplarındaki fuarlarla ilgili de gelişmeler olursa diğer gruptaki arkadaşları da buralara götüreceğiz? şeklinde konuştu.

Haber: Deniz GÜL

 

 

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi