MENÜ
İzmir 25°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Şehit Ahmet Özsoy Fen Lisesi ve Ege Üniversitesi Arasında Protokol Yapıldı
Güncel
6 Aralık 2021 Pazartesi 13:02

Şehit Ahmet Özsoy Fen Lisesi ve Ege Üniversitesi Arasında Protokol Yapıldı

Menemen Şehit Ahmet Özsoy Fen Lisesi ile Ege Üniversitesi arasında okulun fiziki altyapısının geliştirilmesi için iş birliği protokolü imzalandı.

Şehit Ahmet Özsoy Fen Lisesi’nin akademik başarısını arttırmak ve daha iyi bir seviyeye ulaştırmak için imzalanan protokol neticesinde okul bünyesinde bulunan biyoloji laboratuvarına 15 adet mikroskop ve çeşitli deney malzemeleri kazandırıldı.
İmzalanan protokol çerçevesinde bundan sonraki süreçte de çeşitli projelerde işbirliğinin devam ettirilmesi için de fırsat yaratılmasına karar verildi.

İş Birliği Protokolünün imza törenine, Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İhsan Yaşa, Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ferah Sayım,  Ana Bilim Dalı Başkanları Prof. Dr. Mustafa Ateş, Prof. Dr. Hatice Demiray,  Prof. Dr. Remziye Deveci, Prof. Dr. Aykut Güvensen, Öğretim üyeleri Doç. Dr. Savaş İzzetoğlu, Doç Dr. Esra Ersoy Ömeroğlu, Doç. Dr. Hüseyin Can Doç Dr. İnci Tüney Kızılkaya,  Arş. Gör. Dr. Ali Özcan, Menemen İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Hakkı Kocataş ve Şehit Ahmet Özsoy Fen Lisesi Müdürü Yusuf Vural katıldı.

Haber Erhan ÖZALP

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi