MENÜ
İzmir 35°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Şehit Hakan Gülşen AİHL’de ERASMUS Heyecanı
Güncel
16 Kasım 2022 Çarşamba 12:00

Şehit Hakan Gülşen AİHL’de ERASMUS Heyecanı

Şehit Hakan Gülşen Anadolu İmam Hatip Lisesi (Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu ) Avrupa birliği tarafından finanse edilen ve Ulusal Ajans tarafından desteklenen Erasmus+ projelerinin ikisini bu yıl gerçekleştirdi. 

Projeler kapsamında ilki Dijital Portfolyo Hazırlama ve Değerlendirme Becerilerinin Geliştirilmesi oldu. İkinci projede ise Erasmus+ KA122 projesi kapsamında 10 öğretmen Viyana’da 7 günlük kursa katıldı. 8 öğrenci ise okul müdürü ve İngilizce öğretmeni ile birlikte 5 gün Viyana’ya ziyaret gerçekleştirdi. 

Konuya ilişkin Proje Koordinatörü Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Aysel PEYNİRCİ  “Projemizle öğretmenlerimize pandemi ile birlikte önemi daha da iyi anlaşılan eğitimde web2 araçlarını yetkin kullanma becerisi kazandırırken, öğrencilerimize de çağın en önemli sorunu olduğuna inandığımız küresel ısınma ve çevre kirliliği konusunda bilinç kazandırmayı hedefledik. Bu amaç doğrultusunda 10 öğretmen arkadaşımız, Viyana’da 7 günlük kurs programına ve 3 günlük işbaşı gözlem faaliyetine katıldılar. Ayrıca okul müdürümüz Kenan KILIÇ ve İngilizce öğretmenimiz Özge ELER refakatinde 8 öğrencimiz Viyana ya 5 günlük bir ziyaret gerçekleştirdiler. Oldukça verimli geçen bu faaliyetlerimize bundan sonraki dönemlerde de devam etmeyi planlıyoruz.”dedi.

Haber Erhan ÖZALP

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi