MENÜ
İzmir 23°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Şehitler Anısına Minikler Turnuvası
Spor
23 Eylül 2015 Çarşamba 08:00

Şehitler Anısına Minikler Turnuvası

Dadaşspor Alt Yapı Antrenörü Savaş Batır ve yöneticileri tarafından geçtiğimiz günlerde, ?´Şehitler Anısına Minikler Turnuvası´´ düzenlendi.

17 Eylül-25 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan turnuvada 2004-2005-2006-2007 doğumlu minik futbolcular şehitler anısına maçlar oynayacaklar.Turnuvanın açılışında Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Garnizon Komutanı´nı temsilen Albay Mustafa Karataş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Uğurlu, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Nedim Köksal, İlçe Halk Eğitim Müdürü Saniye Buki yer alırken sporcuların aileleri de çocuklarını yalnız bırakmadı.

Dadaşspor Antrenörü Savaş Batır: ?´ Turnuvanın amacı şehit haberlerinin insanlar üzerindeki etkisini biraz olsun hafifletmek, gündemi bir nebze de olsa değiştirerek çocukların spora yönelmesini sağlamak ve şehitlerimizin ruhunu şad etmek. Bunun içinde turnuvamıza Şehitler Anısına Minikler Turnuvası adını verdik. Turnuvamızda Karşıyaka Pınargücü, Buca, Göztepe, Altınordu, Bayraklı Belediye, Selvilitepe, Genç Özgür,Asarlık Gençlik, İşçievleri, Kemalpaşa1923, Mavişehir79 Yıldız, Çiğli İstasyonaltı Gençlik, Hires, Çamdibi İdman Yurdu, Çamdibi Spor takımları yer alacak. Tüm takımlarımızı kutluyor, maçlarında başarılar diliyorum.´´ diyerek sözlerini tamamladı.

 

Turnuvanın İlk Gününde;

A Grubunda 2004 - 2005 yaş grubu kategorisinde;

İşçievleri spor : 2 - Bucaspor : 1

79 Yıldızspor : 1 - Kemalpaşa 1923: 0

A Grubunda 2006 - 2007 yaş grubu kategorisinde;

İşçievleri spor : 1 - Bucaspor : 7

79 Yıldızspor : 2 - Kemalpaşa 1923 : 8

sonuçlarına ulaşıldı.

 

Haber: Deniz Gül

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Argun yüksel
 3 Şubat 2023 Cuma 12:43
Sayın özalp Her kesimde bu seçimlerin çok ilginç,farklı,belkide ilk defa yaşanılıp görülecek şekilde geçeceği konusunda fikir birliği,çoğunluğu var bir tarafta 20 yıldır ülkeyi yönetenler bir tarafta yönetmeye talip olanlar var ben bir seçmen bu ülkede yaşayan birey olarak insanların özgürce rahat yaşayabileceği açlık sınırı rakamının konuşulmadığı gençlerin kendilerini ifade edebildiği istediği yönde eğitim alıp kendini geliştirip ülkesine destek olduğu ne olacak korkusunun yaşanmadığı emeklinin çalışanın ev hanımının (bu listeyi uzatabiliriz)yaşamlarını huzur içinde insanca rahat geçirebileceği TÜRKİYE istiyorum seçimlerde bunu bizlere hangi siyasiler sağlıyacaksa ülkemizi onlar yönetsin Bu seçimlerde seçmenin sandık başına giderken RUH HALİNİ önemsiyorum
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi