MENÜ
İzmir 24°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Talih Kuşunuz Menemen PTT'den olsun
Güncel
3 Aralık 2014 Çarşamba 11:02

Talih Kuşunuz Menemen PTT'den olsun

Talih Kuşunuz Menemen PTT'den olsun

31 Aralık gecesine sayılı günler kala tüm Türkiye’de olduğu gibi Menemen’de de Milli Piyango’nun büyük ikramiyesinin heyecanı yaşanıyor. Yılbaşı gecesi çekilecek Milli Piyango’da büyük ikramiye 50 milyon lira.

İkramiye büyük olunca vatandaşlar da soluğu Milli Piyango bileti satıcılarında alıyor. Fakat yetkililer son yıllarda ortaya çıkan sahte biletlere dikkat çekiyor. Özellikle seyyar satıcılardan bilet alırken Milli Piyango tarafından verilmiş fotoğraflı kimlik kartlarına bakılması gerektiğini hatırlatan yetkililer, çekiliş sonrasında vatandaşların mağduriyet yaşamaması için uyarıda bulundu.

En güvenilir yerlerin başında PTT geliyor

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Milli Piyango biletlerinin satışının PTT Şubelerinde yapıldığını ifade eden Menemen PTT Şube Müdür Vekili Seval Şimşek, “Vatandaşlarımız Milli Piyango biletlerini şubelerimizden her ayın 9, 19 ve 29’undu satışını yapıyoruz. Yılbaşı olduğu için biletler ayın 1’inden itibaren satışına başlıyoruz. Menemenlileri talih kuşunu yakalamak için şubemize bekliyoruz. Umarım büyük ikramiye bizden çıkar” dedi.

Haber: M. Hulusi YILMAZ

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi