MENÜ
İzmir 17°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türk Yıldızları Etkinlik Tırı   Menemen´e geliyor
Sağlık
19 Ağustos 2016 Cuma 08:00

Türk Yıldızları Etkinlik Tırı Menemen´e geliyor

Havlu,çocuk tulumu,tişörtler,uçak maketleri gibi birçok geniş ürüne sahip olan Türk Yıldızları etkinlik tırı ,Ege Bölgesinde planlı tur dahilinde gezilerine devam ediyor. Türk Yıldızları etkinlik tırı Türk Yıldızlarına ait resmi

Türk Yıldızları Etkinlik Tırı 

Menemen´e geliyor

Havlu,çocuk tulumu,tişörtler,uçak maketleri gibi birçok geniş ürüne sahip olan Türk Yıldızları etkinlik tırı ,Ege Bölgesinde planlı tur dahilinde gezilerine devam ediyor. Türk Yıldızları etkinlik tırı Türk Yıldızlarına ait resmi lisanslı ürünlerin satışını yapmak için 21 Ağustos Pazar günü Menemen´de olacak. 

Dünyada çok özel bir akrotim olan Hava Kuvvetleri Komutanlığına bağlı Türk Yıldızlarına ait etkinlik tırı Türkiye turuna başladı.Yapılacak olan bu etkinlik turlarında faaliyette olan tırın amacı; Hava Kuvvetlerine ,Türk Yıldızlarının ait faaliyetlerine ilişkin tanıtımı ve Türk Yıldızlarına ait lisanslı ürünlerinin satışını sağlamaktır.

Bu yapılan lisanslı ürün satışlarından elde edilen gelir ; şehit olan personel ve askerlerimizin ailelerine yardım sağlayan Hava Kuvvetlerine bağlı olan Kartal Vakfına aktarılmaktadır.Yaptıkları gösteriler ile büyük ilgi gören Türk Yıldızları lisanslı ürün satışından elde ettiği gelirlerle de yaptıkları yardımlarla takdir topluyor.

Haber: Deniz GÜL

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi