MENÜ
İzmir 25°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 ?GÜN BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜDÜR?
Siyaset
4 Mart 2016 Cuma 08:00

?GÜN BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜDÜR?

CHP Genel Merkezi, CHP Büyükşehir Belediye Başkanı, CHP il başkanı, İzmir´deki CHP´li Belediye Başkanları ve İlçe örgütlerini ziyaret eden Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ve Karşıyaka eski Belediye Başkanı Cevat Durak, teröre

?GÜN BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜDÜR?

1999´dan bugüne Menemen Belediye Başkanlığı görevini yürüten CHP´nin kıdemli Belediye Başkanlarından Tahir Şahin ve 2004-2014 yılları arasında Karşıyaka Belediye Başkanlığı görevini yürüten Cevat Durak, toplumsal huzurumuzu derinden yaralayan terörün panzehirinin birlik ve beraberliği artırmak olduğu düşüncesiyle başladıkları ziyaretleri sürdürüyorlar.

 İlk olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Sekreter Kamil Okyay Sındır, genel başkan yardımcıları ile bölge milletvekillerini ardından İzmir CHP turunda ise; İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Konak Belediye Başkanı Sema Pektaş, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ve ilçe başkanlarını makamlarında ziyaret ettiler.

İzmir´in CHP´li Belediye Başkanları ve İlçe Başkanlarına ziyaretlerinin süreceğini açıklayan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, son 8 ayda yurdun dört bir yanını saran terör olaylarında 400 kadar şehit verdiğimize dikkat çekerek, ?Türk milletinin birlik ve beraberliğine kast eden terör saldırılarında; askerimiz, polisimiz, korucularımız ve sivil vatandaşlarımız şehit ediliyor. Bu hain saldırıları şiddetle kınıyoruz. Şehitlerimize Allah´tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve tedavi gören yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz? dedi.

Bugün en çok ihtiyacımız olan şeyin birlik ve beraberlik olduğu düşüncesiyle bu ziyaretleri gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Şahin; ?Toplumsal huzurun yeniden tesisi için siyasilere, yerel yöneticilere önemli sorumluluklar düşmektedir. Sağduyulu davranarak bu zor günleri birlikte aşacağımıza inanıyoruz. Bu düşüncelerimizi partililerimiz ve Belediye Başkanlarımızla paylaşarak Türkiye´nin huzuruna katkıda bulunmaya çabalıyoruz. Gün birlik ve beraberlik içinde olma günüdür?dedi.

Başkan Şahin ziyaretleri sırasında Menemen´e özgü toprak testi ve toprak kasede Menemen yoğurdu hediye etti.

Haber: Deniz GÜL 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi