MENÜ
İzmir 25°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Vekili Pehlivan’dan Kurban Bayramı mesajı
Belediye
19 Temmuz 2021 Pazartesi 15:21

Başkan Vekili Pehlivan’dan Kurban Bayramı mesajı

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Vatandaşların en iyi şekilde bayramlarını idrak etmeleri için gerekli tüm tedbirleri aldıklarını ifade eden Pehlivan, “Lütfen virüs salgınının henüz son bulmadığını unutmayalım” dedi.

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında bayramların toplumsal yaşamda vazgeçilmez önem taşıdığına vurgu yaparak, “Malumunuz koronavirüs salgını sürecinde Ramazan Bayramımızı evlerimizde geçirmek zorunda kaldık. Normalleşme sürecinin başlamasının ardından Kurban Bayramı'nda tüm sevdiklerimizle bir araya gelebilecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. Menemen Belediyesi olarak hemşehrilerimizin huzur ve güven içinde bir bayram geçirebilmeleri için gereken tüm tedbirleri aldık. Nöbetçi ekiplerimiz bayram süresince siz vatandaşlarımızın hizmetinde olacaktır.

Kurban Bayramımızda bireysel olarak da salgınla mücadele sürecinin temel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarına mutlaka uyalım. Pandemi sürecinin devam ettiğini unutmayalım” diye konuştu.

Küslerin barışıp, kırgınlıkların ve hasretliklerin sona erdiği bir bayramı milletçe huzur ve mutluluk içinde geçirmelerini dileyen Başkan Vekili Pehlivan, şöyle devam etti; “Bu duygularla başta şehit ailelerimiz olmak üzere tüm hemşehrilerimin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor; ülkemize, milletimize, tüm İslam âlemine sevdikleri ile birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmelerini diliyorum."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi