MENÜ
İzmir 24°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Nevzat Güven, Güven Tazeledi
Güncel
11 Eylül 2021 Cumartesi 13:20

Nevzat Güven, Güven Tazeledi

Menemen Muhtarlar Derneği’nin 3. Olağan Genel Kurulu Menemen Ticaret Odası Konferans Salon’unda yapıldı.

Genel Kurula; Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, İzmir Büyükşehir Belediyesi Gediz Daire Başkanı Ali Kemal Elitaş, Yerel Hizmetler Şube Müdürü Cevat Öker, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Ege Bölge Başkanı Ayşe Taylan, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hilmi Kurtoğlu, Esnaflar Odası Başkanı Ziya Demir, Sanatkarlar Odası Başkanı Can Kahvecioğlu, Ziraat Odası Başkanı A. Metin Karagöl, Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Sabri Kurt, Türk Kızılay’ı Menemen Şube Başkanı Serkan Orun, dernek üyeleri ve muhtarlar katıldı.“Kongremiz Muhtarlarımıza Hayırlı Olsun”
Dernek Başkanı Nevzat Güven yaptığı açılış konuşmasında katılımcıları selamlayarak, “Biz her zaman bu zamana kadar birlik beraberlik içerisinde çalıştık. Bundan sonrada bu kongreden sonuç ne olursa olsun biz işimize bakacağız. Çünkü biz muhtarlar olarak görev adamıyız. Biz seçim sisteminin en küçük temel taşıyız. Muhtarlık kelime anlamına göre bakılırsa, seçkin elit kişi anlamına gelir. Bizde muhtarlar olarak kelime anlamının seçkin kişi olduğunu varsayarak ona göre davrandığımızı düşünüyorum. Önümüzdeki günlerde üzerimizi düşeni yapmaya tekrardan beraber olmaya devam edeceğiz. Bize zaman ayırarak buraya gelen herkese teşekkür ederim. Kongremiz hayırlı olsun.” şeklinde ifade etti.

Açılış konuşmasının ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın seslendirilmesinin ardından genel kurulu yönetmek üzere divan seçimine geçildi. Verilen önerge ile Divan Başkanlığına Can Kahvecioğlu, kâtip üyeliklere ise Mine Özcan ve Ömer Leke oybirliği ile seçildi. 10 maddelik gündem onaylandı. Denetim Kurulu Raporunu ise Nevzat Güven okudu.“Elinizden Gelenin En İyisini Yapıyorsunuz”
Menemen Muhtarlar Derneği’nin olağan genel kurulunda muhtarlarla birlikte olmaktan son derece mutlu olduğunu dile getiren Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan “Mevcut olan genel kurulumuzun ilçemize hayırlı olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Muhtarlık makamı milletin makamıdır. Biliyorum ki hepiniz çok özverili bir şekilde hizmet üretiyorsunuz. Özverili bir şekilde gecenizi gündüzünüze katarak mahallelerinize, şehrinize hizmet etmek için elinizden gelenin en iyisini yapıyorsunuz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sizlere vermiş olduğu önemi birebir sizlere vermenin mutluluğunu, keyfini yaşıyoruz. Sizleri çok önemsiyorum. İlk göreve gelmiş olduğum 14 Ocak’tan itibaren kurmuş olduğumuz iletişimde bunun en büyük örneği olarak nitelendiriyorum. İstekleriniz var, talepleriniz var. Biliyorum bunlarla ilgili bir Çalıştay programı yaparak çalışmalarımızı bu yönüyle tamamlamaya çalışıyoruz. Bu istek ve önerilerinizi de tamamladıktan sonra tekrardan bir Çalıştay programı düzenleyerek sizleri dinleyeceğiz. Malumunuz hep sizlerle geldiğinizde dertleşiyoruz. Sizlerde yakinen biliyorsunuz. Çok zorlu bir periyottan geçiyoruz.  Gün geçmiyor ki kapımızın önünde bir icracı bir hacizci olmasın. Gerçekten bu konuyla ilgili olarak yönetsel ve mali acıdan çok ciddi sıkıntı içerisindeyiz. Yavaş yavaş bunu aşmanın derdi içerisindeyiz. Malumunuz yarım kalan projelerimiz vardı. Sizlerin istek ve taleplerinize aciliyet durumuna göre dokunmaya çalışıyoruz. Çok daha iyilerini yapabilmek adına ekibimle ve şahsımla birlikte gece gündüz çalışıyoruz. Bu bir süreç, bunu da bilmenizi istiyorum. Sizlerden tek ricam biraz bu süreçte sabırlı olmanız. Bu süreci zamana yayacağız.” dedi.

“Belediyemizin Gücünü Göstereceğiz
Muhtarlar olarak istek ve önerilerin bir an önce olmasını arzuladıklarının bilinci içerisinde olduğunu dile getiren Pehlivan “ İstek ve arzularınızı biraz önce bahsettiğim konulardan ötürü, o an itibari ile yerine getiremeyebiliyoruz. Bu bizim eksikliğimizden değil arkadaşlar. Şunu ifade etmek istiyorum; Menemenimizin geleceğine yön veren insanlarla olarak hep birlikte dini, dili, milleti, ırkı ve görüşü ne olursa olsun biz memleketimiz için mücadele ediyoruz ve mücadele etmeye devam edeceğiz. Bu birlik, beraberlik ve kenetlenme içerisinde olduğumuz sürece Menemenimize de çok ciddi faydalar sağlayacağımıza da eminim. Arkadaşlar hepimiz tevazu sahibi olacağız. Mevcudiyetteki Menemen Belediyemizin gücünü bu anlamda gerçekten göstereceğiz. Bu bilinçle istek ve arzularınızı hep birlikte sıralayarak ilerlemeye devam edeceğiz. Hiçbir mahallemizi birbirinden ayırmıyorum, bunu bilmenizi istiyorum. Bu konuda müsterih olabilirsiniz. Bu konuda da ilerleyen zamanlarda yapacağımız toplantılarda çok teferruatlı olarak sizlerle görüşüyor olacağım. Sizler benim yol arkadaşımsınız ve sizleri çok önemsiyorum. Hepiniz ayrı ayrı kıymetlisiniz bizim için. Daha iyi hizmet edebilmek için hep birlikte oturup Çalıştay programlarımızda yol haritamızı belirliyor olacağız. Bundan sonraki yapacağımız projelerde sizlere bilgilendirmelerde bulunuyor olacağız. Şu an da yapmış olduğumuz projeleri biliyorsunuz yarım kalan projelerdi. Yarım kalanları tamamlamak zorundayız. Yeni projelerimiz ile ilgili sizlerle mutlaka görüş alışverişinde bulunuyor olacağız. İnşallah Menemenimizi hedeflemiş olduğumuz modern kent haline çevirirken hepinizin de yanımda olacağınızı gönülden, kalpten inanıyorum. Menemen Muhtarlar Derneği’mizde bugüne kadar görev yapmış olan herkese teşekkür ediyorum. Yeni seçilecek yönetimimizin de ilçemize, ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.” dedi.

Konuşmalardan sonra seçime geçildi. Divana tek liste sunuldu. Kapalı oylama açık tasnif şeklinde gerçekleşen seçim sonucuna göre 52 oy alan yeni yönetim şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu:
Nevzat Güven – Nevim Sevinç – Ergun Erkan – Davut Duman – Kadir Çiftçi – Burhan Aktaş – Hüseyin Özbey – İbrahim Şenol – Mustafa Geyik

Yedek Üyeler
Kadri Kahya – Mine Özcan – Zekai Baş – Yaşar Özata – Turgay Or – Ercan Delibaş – Kazım Yorulmaz – Sıtkı Şen – Rıdvan Mercimek

Dernek Denetim Kurulu
Müjdat Sökmen – Durmuş Mahir Ertekin – Osman Şanlı

Dernek Denetim Kurulu Yedek Üyeler
Hüseyin Gündüz – Ali Uyar – Mehmet Dilek

Haber Erhan ÖZALP

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi