MENÜ
İzmir 28°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Neziroğlu Baklavaları Hizmete Girdi
Güncel
23 Şubat 2021 Salı 16:10

Neziroğlu Baklavaları Hizmete Girdi


Menemen Atatürk Anadolu Lisesi karşısında Engin Taşdemir tarafından tatlı çeşitleri alanında hizmet verecek olan ‘Neziroğlu Baklavaları’ törenle hizmete açıldı.

Neziroğlu Baklavaları’nın açılışına; Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, Geçmiş Dönem Belediye Başkanı Tahir Şahin, Siyasi Partilerin İlçe Başkan ve Yöneticileri, Odaların Başkan ve Yöneticileri, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Açılış töreninde duygu ve düşüncelerini dile getiren Kasım Taşdemir “Bugün burada Neziroğlu Baklavaları’nın açılış töreninde hep birlikte toplanmış bulunuyoruz. Açılış konuşmasını yiğenim Engin tarafından tarafıma bahşedilmesi benim için çok mutluluk verici oldu. Burada çok değerli büyüklerim bizlerle beraber. Açılış törenimize hoş geldiniz, şeref verdiniz, safa getirdiniz. Sağ olun var olun. Ailem adına herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Hayırlı olsun dileklerini ileterek konuşmasına başlayan Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan “Bugün Menemenimiz için, Menemen ekonomimiz için çok önemli günlerden biri. Kıymetli arkadaşlarımız bu bölümün ilgili üniversitesini okuyup, tamamlayarak Menemenimize böyle bir mekân açmaya karar vermişler. Yeni açılan mekânımız, Menemenimiz için, ailemiz için, kardeşlerimiz için hayırlara vesile olsun. Kendilerine bol kazançlar diliyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi.

Haber: Erhan ÖZALP

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi