MENÜ
İzmir 26°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bakırçay Üniversitesi TMA4ALL ERASMUS SPOR PROJESİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI
Güncel
28 Şubat 2024 Çarşamba 14:20

Bakırçay Üniversitesi TMA4ALL ERASMUS SPOR PROJESİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

İzmir Bakırçay Üniversitesi, Avrupa Eğitim ve Kültür Yürütme Ajansı (EACEA) tarafından desteklenen Erasmus+ Spor Destekleri kapsamında yer alan TMA4ALL projesine ev sahipliği yaptı. "Traditional Arts for All-TMA4ALL" adlı proje, 101133802 — ERASMUS-SPORT-2023 sözleşme numarasıyla desteklenmiş olup, İrlanda, Malezya, İspanya, Almanya ve Hırvatistan'dan ortak kurum ve kuruluşların katılımıyla gerçekleşen açılış toplantısı Bakırçay Üniversitesi'nde düzenlendi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Servet KAVAK'ın açılış konuşmasını gerçekleştirdiği toplantıya, Üniversiteyi temsilen Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şahin BOZOK ve Proje Yürütücüsü Öğr. Gör. Dr. Özlem GÜL’de katıldı.

Avrupa Birliği'nin kapsayıcılık stratejilerini spor aracılığıyla uygulamayı hedefleyen proje, sosyal dâhil etme, ayrımcılığa karşı mücadele, spor ve fiziksel aktivitelerle sağlıklı yaşamı teşvik etmeyi amaçlıyor.

Ayrıca, proje kapsamında uluslararası iş birliği kapasitelerinin artırılması, deneyimlerin paylaşılması, yenilikçi yaklaşımların geliştirilmesi ve uygulanması için ortak faaliyetler yürütülmesi planlanıyor. Proje kapsamında "Geleneksel Dövüş Sanatlarının İlkeleri ve Stratejileri, Kuram ve Uygulamasına" odaklanan dijital uygulamalar, e-öğrenme platformu ve TMA4ALL Araç Seti gibi inovatif çıktılar elde edilmesi hedefleniyor.

Proje açılış toplantısında, bahsi geçen konuların yanı sıra proje yönetimi, izleme ve değerlendirme süreçleri üzerine genel istişarelerde bulunuldu.
Üç yıl sürecek olan TMA4ALL projesi boyunca, üniversite sürdürülebilirlik odaklı bir yaklaşımla faaliyetlerini yenilikçi ve ileriye dönük fikir ve girişimlere odaklanarak sürdürecek.

Haber Erhan ÖZALP

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi