MENÜ
İzmir 23°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Foçazade Ezginin Günlüğü ile Konser Serisine Başlıyor
Kültür-Sanat
28 Temmuz 2015 Salı 08:00

Foçazade Ezginin Günlüğü ile Konser Serisine Başlıyor

İzmir'in Foça İlçesi'nde geçen yıl hizmete giren Foçazade Cafe Bar, ikinci yılında ülkemizin ve dünyanın ünlü müzik gruplarının yer alacağı konser serisine başlıyor.

 31 Temmuz 2015 Cuma gecesi Türkiye'nin efsane gruplarından Ezginin Günlüğü ile başlayacak seri 7 Ağustos'ta Zakkum'la devam edecek.

Kent merkezinde olması, özel dekorasyonu, özel zengin yemek menüleri, her kesime hitap eden içki servisi, kaliteli hizmet anlayışı, konumu, gündüz ve gece serin ortamıyla İzmir ve Foça'ya prestijli bir mekan kazandırmanın gururunu yaşadıklarını belirten Foçazade İşletmecisi Aykut Uğur sıranın ünlü konserlerine geldiğini söyledi.
Uğur; Başlangıcı Ezginin Günlüğü ile yapıyoruz. Haftaya ise Zakkum sahnemizde olacak. İzmir ve yakın kentlerimizden gelecek konuklarımızı Foçazade'nin eşsiz tatları, huzurlu ortamı ve kaliteli müzikle buluşturacağız. Buyrun Foça'ya. Foçazade'ye.”dedi.
31 Temmuz 2015, Cuma günü Ezginin Günlüğü konseri için kapı açılışı saat 21.00'de. Konser 23.00'te başlayacak. Biletler Biletix, Foçazade Cafe Bar (Tel. 0 232 812 60 70) ve Foça Tükenmez Kırtasiye'den temin edilebilir.
Seyfi GÜL

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi