MENÜ
İzmir 25°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Görev Yapan İnsanların Yolunu Aydınlatır
Güncel
21 Mayıs 2021 Cuma 15:27

Görev Yapan İnsanların Yolunu Aydınlatır

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçemize daire başkanı olarak atanan Ali Kemal Elitaş gazetemizi ve stüdyomuzu ziyaret etti. Erhan Özalp’ın sunduğu ‘Mahalle Mahalle Menemen’ Programının faydalarından bahseden Elitaş “Muhtarların programlarda söyledikleri eksikliklerimizi görmemize sebep oluyor.” dedi.

İzmir Büyükşehir belediyesi tarafından ilçemizi güzelleştirmek, geliştirmek ve Menemen ile ilgili sorunların bir an önce çözüme kavuşturulması için ilçemize atanan Ali Kemal Elitaş gazetemizi ziyaret ederek, Mahallle Mahalle Menemen programının bir çok faydasından bahsetti.

“Doğru Yapılan Eleştiri Topluma Katkı Sağlar”
Yapılan doğru eleştirilerin görevlerini doğru yapan insanlara ışık tuttuğunu dile getiren Elitaş” Menemen’de yıllardır bizimde keyifle takip ettiğimiz hem yazılı basın, hem de son dönemde muhtarlarla birlikte Menemen’e ışık tutacak yayınları yapan Menemen’in Sesi Gazetesi’ne, Stüdyosuna ve Erhan dostumuza bir ziyaret gerçekleştirmek istedik. Mahalle Mahalle Menemen programında muhtarlarımızın söyledikleri, dile getirdikleri bizimde eksikliklerimizi görmemize sebep oluyor. Sonuçta doğru yapılan eleştiri topluma katkı sağlar. Görev yapan insanların yolunu aydınlatır. Yapılan bu programların kente, kent insanlarına yarar sağlayacağını, bizim gibi görevini laikiyle yapmaya çalışan insanlara rehberlik edeceğini görerek bugün burayı ziyaret ettim. İlçeye atandığımdan beri ilk basın kurumu olarak Menemen’in Sesi Gazetesi’ne geldim. Bundan sonraki günlerde de umarım kent adına, kent yararına, toplumun doğru haber alması adına çalışmalarına devam edeceklerdir. Çünkü Menemen’in Sesi Gazetesi yıllardır kentimizde rehber olan, kendi alanında öncü olan bir kurum. Bizlerde doğru bilgiyi sizlere ulaştırmak, topluma yansımasını sağlamak içinde iletişimi daha sıkı tutabilmek için uğraşındayız. İnsanların haber alma hürriyet ve özgürlüklerine katkıda bulunan dostlarımızı, arkadaşlarımızı ziyarete devam edeceğiz. ”dedi.

Haber Gökay ÖZALP

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi