MENÜ
İzmir 17°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tarım Beceri, Tabiat Yaşam Alanı ve Tarım Beceri Atölyeleri Hazırlandı
Güncel
24 Şubat 2021 Çarşamba 11:11

Tarım Beceri, Tabiat Yaşam Alanı ve Tarım Beceri Atölyeleri Hazırlandı

Şehit Kemal Ortaokulu öğretmen, öğrenci ve okul personeli ile 2 yıl önce hayata geçirilen Tasarım Beceri, Tabiat Yaşam Alanı ve Tarım Beceri Atölyeleri, tekrardan projelere başladı.
Okul Müdürü Alper Özcan’ın önderliğinde, müdür yardımcısı Esra Özge’nin koordinatörlüğünde oluşturulan projeler, özel eğitim öğretmeni Ali İhsan Mavigöz’ün zirai bilgilerinden faydalanılarak okul içerisinde oluşturulan serada, çalışmalara başlanmıştı.

Tarım Bereci Atölyelerinde öğretmen ve öğrencilerin katkılarıyla hayata geçirilen projede çilek, biber, patlıcan, kabak, domates fideleri ve sebze tohumları toprakla buluşmuştu. Yeşeren ve mahsul vermeye başlayan ürünler bir süre sonra toplanmaya başlanmış proje kapsamında yer alan herkesi mutlu etmeyi başarmıştı. Fakat ülkemiz ve dünyada ortaya çıkan kovid-19 salgını nedeniyle okulların tatil edilmesinin ardından aktif olarak faaliyet gösteremeyen Atölyelere, geçici süre için okul idarecileri, öğretmenler ve okul personeli göz kulak olmuştu.

Salgının hızının azalması ve ileriki günlerde okulların açılmasının açıklanacağının ardından

Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan gelen tohumların çimlendirme işlemlerini yaparak, 5 ağaç fidanını da toprakla buluşturarak, Atölye çalışmalarına Stajyer öğrenci ve okul personeli iş birliğinde hız veren Şehit Kemal Ortaokulu, okulların açılması ve havaların ısınmasının ardından faaliyetlerini tekrardan hızlandıracağını açıkladı.

Haber Erhan ÖZALP

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi