MENÜ
İzmir 16°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türk Kızılay’ı 153 yaşında
Güncel
11 Haziran 2021 Cuma 16:14

Türk Kızılay’ı 153 yaşında

11 Haziran 1868’de kurulan Türk Kızılay’ının 153. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de kutlandı. Türk Kızılay’ı Menemen Şubesi’nde gerçekleştirilen etkinliğe Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, Türk Kızılay’ı Menemen Şube Başkanı Serkan Orun, yönetim kurulu üyeleri ve gönüllü üyeler katıldı.

Kızılay’ın yardım ve destek bayrağını en iyi şekilde dalgalandırmaya çalıştıklarını dile getiren Türk Kızılay’ı Menemen Şube Başkanı Serkan Orun “Tüm dünyada ihtiyaç sahiplerine yardım etmeye çalışan Kızılay’ın 153. Yıl dönümü münasebetiyle bugün burada toplanmış bulunuyoruz. İyiliği, ilçemizde, ilimizde ya da ülkemizde değil dünyanın her tarafına yayan Türk Kızılay’ı bugün 153. Yaşına girmiştir. Bu anlamda bizlere her zaman destek veren bağışçılarımız ve gönüllülerimize canı gönülden teşekkür ederim. Allah bu hassasiyetlerinden dolayı herkesten razı olsun. Bugün burada sayın başkanımız da bizi yalnız bırakmadı. Kendilerine ve tüm gönüllü üyelerimize çok teşekkür ederim.” şeklinde ifade etti.

Türk Kızılay’ın kurulduğu 1868 yılından itibaren ülkemizin yüz akı olduğunun altını çizen Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan “Kızılay tüm dünyaya ulaşabilen, tüm dünyaya yardımlarımızı ulaştırabildiğimiz yegâne kuruluşumuzdur. Rabbim eksikliklerini göstermesin. Sizlerde burada yönetim kurulu ve gönüllülerinizle, ilçemizde hizmet üretiyorsunuz. Son dönemde belediyemizle olan ilişkileriniz, belediye üzerinden halka ulaşmaktaki çabanız bizleri de çok mutlu etmektedir. Sizlere Menemen halkına ulaşmaktaki hızlılık ve teveccühünüzden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kızılay İyi ki var, ilelebet yaşaması dileklerimle. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından Türk Kızılay’ının 153. Yıl dönümü dolayısıyla kutlama pastası kesildi.
Ardından Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, Türk Kızılay’ı Menemen Şube Başkanı Serkan Orun, yönetim kurulu üyeleri ve gönüllü üyeler Türk Kızılay’ının ilçemizde ihtiyaç sahiplerine daha kapsamlı hizmet verebilmeleri ile ilgili istişare toplantısı yapıldı.
Haber Erhan ÖZALP

 

Haber Erhan ÖZALP

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi