MENÜ
İzmir 25°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yıl Sonu Sergi Etkinliği Gerçekleştirildi
Güncel
2 Haziran 2022 Perşembe 14:24

Yıl Sonu Sergi Etkinliği Gerçekleştirildi

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen, 2021-2022 yıl sonu sergisi bugün Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü binasında gerçekleştirildi.

Sergi açılışına Menemen Kaymakamı Fatih Yılmaz, Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan’ın eşi Filiz Pehlivan, Menemen Emniyet Müdürü Gürcan Alev, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, Meslek Odalarının başkan ve yöneticileri, Sivil Toplum Temsilcileri, Muhtarlar ve Vatandaşlar katıldı.


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende açılış konuşması için kürsüye gelen Menemen Halk Eğitim Merkezi Müdürü Murat Yavan “Biz Halk Eğitimler birer hayat boyu öğrenme okullarıyız. Her yerde her zaman 7’den 70’e eğitim sloganıyla çıktığımız bu yolda evde, işte, hayatın her alanında eğitimlere devam ediyoruz, edeceğiz. 4 Ekim 2021 tarihinde açmaya başladığımız kurslarda okuma yazma öğrenip belge alan kişi sayısı 591, Mesleki Eğitim Kurslarına katılıp başarılı olan kişi sayısı 5254 ve Kişisel Gelişim Kurslarına katılıp başarı gösteren kişi sayısı 4471’dir. 8 aylık dönemde toplamda 9725 kişi kurslarımızdan faydalanmıştır. İlerleyen zamanlarda hedefimiz 10 bin kişiyi geçmektir. Nitelikli insan ve güçlü toplum felsefesini şiar edinmiş olan bizler önümüzdeki eğitim ve Öğretim yıllarına yönelik hedeflerimizi hep büyüteceğiz ve daha çok çalışacağız.” dedi.

Açılış konuşmasının ardından açılış kurdelesi kesilerek, kursiyerlerin yapmış olduğu birbirinden değerli çalışmalar tek tek gezildi.

Haber Erhan ÖZALP

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi